Ειλικρινείς Σκέψεις

Συζητήσεις που ξέφυγαν από το όριο του επιτρεπτού

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 27 Ιαν. 2017, 20:49

panoss έγραψε:
Κατ αρχάς Δημητρη για την παράθεση που έβαλες του κειμένου μου, δεν βλέπω να αναιρειται κάπου απ τα λεγόμενα μου,οτι τα λέω χωρίς τσαμπουκά και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.

Προφανως δεν βλεπεις.Εισαι μια ξεκαθαρη περιπτωση του μπορω να δω το αγκαθι στο ματι του αλλουνου αλλα οχι το παλουκι στο δικο μου.Και τσαμπουκα εχεις και δεν σε παρεξηγει κανενας.Καθε αλλο.Γινεσαι πληρως αντιληπτος αλλα οχι ετσι οπως νομιζεις.
panoss έγραψε:Επειδή λοιπόν απ ότι φαίνεται δεν σ αρέσει ο διάλογος και θες με το ζόρι να βγάλεις τον άλλον εκτός, απλα πετάς ένα του στυλ "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται". Και εσύ για τον ίδιο λόγο βλέπω απάντησες στα όσα γράφω..μαλλον μυγιαστηκες.

Μονο που εσυ δεν κανεις διαλογο.Στρατιωτικη επιβολη της αποψης σου θες να κανεις ετσι οπως σε εχει διδαξει η εργασιακη σου ιδιοτητα.
Εχασες ομως αγαπητε.Ουτε ειμαστε ουτε προκειται να γινουμε τα φανταρακια σου να τα διαταζεις και να βαρανε προσοχη.

panoss έγραψε:Επίσης μίλησες για κρυφό μένος και πράσινα άλογα..τι όφελος έχω εγώ να αποδείξω τι; για πες μας;;..κερδιζω κάτι από τα λεγόμενα μου; ζητάω αποδοχής από τα μέλη; έχω προσωπικό όφελος από το χώρο του καφέ στον οποίο δεν εργάζομαι;
Μα ήθελα να ήξερα ποιος όντως μπορεί να έχει όφελος τελικά;

Οριστε και το κρυφο μενος.Αν φορας και παντελονια πες μας και ποιο ειναι το οφελος που ξερεις και ποιος το εχει και με ποιο τροπο το εχει.
panoss έγραψε:Ξεκίνησα όμως να γράφω με το ποστ του Δημήτρη. Αυτό ήταν το φυτίλι. Γιατι θεωρώ ότι δεν έχει τρόπους. Ούτε στο δεύτερο ποστ που έγραψε ούτε στο παραπάνω

Ενω εσυ που εχεις τροπους οπως αυτοθεωρησε αποκαλεις κλικα τα μελη του φορουμ μη σεβομενος κανεναν εδω μεσα παρουσιαζοντας τους ως αβουλους συμφεροντολογους και οτι αλλο μπορει να περικλειει ενας τετοιος απαραδεκτος χαρακτηρισμος.
panoss έγραψε:Αυτό που θέλεις είναι να διώξεις όσους δεν είναι στην κλίκα σου.

Αυτο ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ειναι να ζητησεις γονυπετης ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ απο ολα τα μελη του φορουμ που προσβαλεις με αυτον τον ελεεινο τροπο.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ και ηξερα οτι θα αποκαλυφθει μιας και καταλαβα μεσα σε λιγα λεπτα που συναντηθηκα καποτε μαζι σου το ποσο καθαρο βλεμμα ειχες και τι κομπλεξ ανωτεροτητος-κατωτεροτητος κουβαλας.
Η αυτοκριτικη μαγκα μου δεν ειναι μανιουαλ να την διαβαζεις αλλα νυστερι και πρεπει να μπαινει βαθια στο κοκκαλο.
Ενας διαχειριστης και λατρης του αντικειμενου που εχει να κανει με τοσο κοσμο οχι μονο μπορει να κανει λαθη αλλα την αυτοκριτικη του την κανει συνεχεια και ειδικα απο τις αντιπαραθεσεις προκειμενου να βελτιωνεται πρωτα σαν ανθρωπος και μετα σαν διαχειριστης.
panoss έγραψε:Για ποιο λόγο λοιπόν ξεκίνησε όλο αυτό το θέμα στο φόρουμ σου κύριε διαχειρηστα εφόσον δεν ασχολείσαι;

Παντως οχι για τους παρακατω λογους που αντιλαμβανεσαι εσυ.Τα αμεσως δυο μελη που απαντησαν καταλαβαν μια χαρα τι εννοουσαμε αλλα εσενα δεν σου εφτανε αυτο.Βλεπεις τους αντιλαμβανεσαι σαν κλικα και απαξιωνεις την αποψη τους.
panoss έγραψε:Εν κατακλείδι για να μιλήσω στα ίσια, το φόρουμ θα συνεχίσει στο ίδιο κλίμα μη συμμετοχής ολων των μελών του αν δεν αλλάξουν κάποιες συμπεριφορές.

Η μη συμμετοχη ολων των μελων εχει να κανει με τελειους αλλους παραγοντες απο αυτους που μπορει να αντιληφθει το μυαλο σου.
Η τραγικη κατασταση της χωρας τα βασανα και ο διαθεσιμος χρονος του ανθρωπου που αγωνιζεται να επιβιωσει ειναι ο κυριοτερος λογος της μη συμμετοχης τους.Αν ακουγες τα μελη και τα προβληματα τους θα το ειχες αντιληφθει μια χαρα.
Η γενικοτερη συμμετοχη ειναι ομως παραπανω απο καλη με ποιοτητα παροιμιωδη και αν υπαρχουν πεντε ατομα που περικλειει το παρον τοπικ τοτε ειναι παρα πολλοι για εμας και αρκετοι για να κανουμε τετοια συζητηση.
Οι συμπεριφορες που αναφερεσαι ειναι αποκυημα της προκαταληψης σου που εχεις με την παρτη μου.Τραβας μεγαλο ζορι εδω και πολυ καιρο και το ξερω καλα.
Στο δικο μου δρομο εδω και πολυ καιρο συνανταω αρκετα εμποδια-λουμπες και αν και σκονταφτω δεν πτοουμαι και συνεχιζω.Ενα τετοιο εισαι κι εσυ και τιποτε αλλο.Εχω δει και χειροτερα απο σενα.
Εδω αλλος εστειλε ολο το πμ μου σε πρωην εργοδοτη μου για να με απολυσει.Με τετοιες αλητειες εχω να κανω.
Εσυ θα με χαλασεις τωρα? Κλαιν μαιν.Δημιουργεις προβλημα στην ομαλοτητα του φορουμ και αν συνεχισεις ετσι θα πας αλλου να κλαψεις και να βγαλεις την χολη σου.Εκει που πανε ολοι της δικης σου λογικης.Και οχι επειδη το θελουμε εμεις.
Εμεις ακομα κι ετσι μπορουμε να ριξουμε νερο στο κρασι μας και μεχρι που να πιουμε και καφε μαζι σου ειμαστε προθυμοι.Ιντερνετικα εννοω βεβαια :lol:

panoss έγραψε:Επίσης για άλλη μια φορά θα γράψω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και μη αποδεκτή από εμένα. Και αναφέρομαι κυρίως στα λεγόμενα των 2 πρώτων ποστ και όσα αφήνουν να εννοηθουν.

Απαραδεκτη ειναι η φασιστικη επιβολη της αποψης σου πασης θυσιας.Ειπες την αποψη σου στο πρωτο ποστ αλλα αυτο δεν σου εφτανε.Επρεπε να κανεις οτι μπορεις για να τα κανεις ολα Π@##$%α και απο πανω να το παιζεις και ξανθοπουλος ο καημος του ξενιτεμενου.

panoss έγραψε:Αν θέλετε να με βγάλετε από το φόρουμ ο μονος τρόπος είναι το μπαν και το block.
Δημοκρατία έχουμε..καντε ότι θέλετε.
Να σας κάνω τη χάρη πάντως όχι.

Το μπαν και το μπλοκ ειναι το μονο που αρμοζει σε μελη που τρολαρουν και διασπανε την ομαλοτητα του φορουμ και οχι σε μελη που δεν εκτιμουν τον χωρο που τους βοηθησε απλοχερα.Αυτο μπορουμε να το ανεχτουμε αλλα εχουμε και το δικαιωμα να το εκφρασουμε ως παραπονο με την μορφη συζητησης.
Αν τελικως η συμπεριφορα σου συνεχισει να προκαλει κακο στο φορουμ τοτε θα αναγκαστουμε να προβουμε στην οριστικη σου διαγραφη απο αυτο, καθαρα για λογους ταξης και ομαλης λειτουργιας οπως εχουμε κανει και παλιοτερα για μελος που δεν μπορουσε να ελεγξει την τεστοστερονη του και ειχε παρει θεση για να μας μαμησει ολους μας :lol:
Τεσπα εχεις λιγο χρονο να βγαλεις την χολη σου και μετα θα κανω την πρωτη διαγραφη ποστ στο φορουμ μιας και γεμισε σκουπιδια το τοπικ τα οποια και πρεπει να καθαριστουν και φυσικα δεν αναφερομαι μονο σε αυτα που εγραψες εσυ.
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 2173
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 12:54
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό manosp » 29 Ιαν. 2017, 00:58

Διαβάζοντας τις ειλικρινείς σκέψεις ,
και μια και έχω γράψει και εγώ πράγματα που έχουν ενοχλήσει τον διαχειριστή woodsman43 ,και αυτός με τις απαντήσεις του με έχει κατά κάποιο τρόπο στεναχωρήσει και δεν μου έχει αφήσει και περιθώριο για να πω οτιδήποτε άλλο. θέλω αν κάνει διαγραφές να διαγράψει και ότι δικό μου μια και δεν θέλω να έχω κανένα όφελος . Αυτά το έγραψα εδώ πιστεύοντας ότι διευκολύνω την κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
manosp
Active Member
 
Δημοσιεύσεις: 115
Εγγραφή: 29 Οκτ. 2015, 18:31
Τοποθεσία: Αθήνα
Ονομα: Μανώλης
Τοποθεσια: Αθήνα
Μηχανη:
Μυλος:
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 29 Ιαν. 2017, 03:41

Eιχα σχεδον ξεχασει αυτο το τοπικ και μου δοθηκε η ευκαιρια να το εγκαινιασω.Οχι μονο αποφασισα να μην διαγραψω τιποτε αλλα θα κοσμουν οι διενεξεις αυτες το παρον τοπικ για να τις διαβαζουν ολοι και να κρινουν απο μονοι τους.
Ο Διαχειριστης οπως χρησιμοποιεις κι εσυ τον ορο με ειρωνικο υφος το μονο που κανει ειναι να αντικρουει προσωπικες επιθεσεις και παραλογες απαιτησεις ελεγχου των αποψεων του και των τοποθετησεων του.
Απο οσο θυμαμαι Μανο ειχες ολα τα περιθωρια να απαντησεις οπως θες και οπως το θες αλλα εσυ προτιμησες απο μονος σου την αποχωρηση σου..
Το οτι με εμβολιμο τροπο εμφανιζεσαι σε αυτη τη διενεξη λεγοντας οτι θελεις δηθεν να διευκολυνεις την κατασταση μου κανει μεγαλη εντυπωση.
Ειχα μια εκτιμηση προς εσενα ασχετως της διενεξης μας εξαιτιας του τροπου γραφης σου και του οτι εισαι συναδελφος αντιθετα απο τον παραπανω διαφωνουντα τον οποιο δεν εκτιμω καθολου.
Νομιζω οτι ριχνεις το επιπεδο σου μπαινοντας ετσι τωρα εδω και σε αυτο το χρονικο σημειο χωρις να εχεις καμμια ουσιαστικη τοποθετηση.Κριμα.
Η συνολικη μου συμπεριφορα προς τα μελη σε ποσοστο 99% ειναι φιλικη διαλακτικη και γεματη αγαπη οχι μονο για την συμμετοχη τους αλλα και για την εγγραφη τους.
Απο τις 1600 περιπου δημοσιευσεις μου , πεντε αφορουν διενεξη και μονο μια απο δικη μου φραστικη επιθεση σε μελος.
Οποτε οι δηθεν τοποθετησεις σας περι προβληματικου διαχειριστη χωρις τροπους και αποτομη συμπεριφορα οχι μονο πεφτουν στο κενο αλλα πρεπει να αντιμετωπιστουν και ως υποπτες απο τον ανυποψιαστο αναγνωστη.
Αυτο το φορουμ ειτε αρεσει ειτε οχι θα συνεχισει με περισσοτερη θερμη να λειτουργει ανοικτο προς ολους χωρις οικονομικα οφελη (ουτε διαφημισεις εχουμε και μια που βαλαμε την ξηλωσαμε κι αυτη) με ακομα πιο δυνατη την επιθυμια να βοηθησουμε τον κοσμο να διαβει το κατωφλι που οδηγει στην σωστη παρασκευη του αγαπημενου μας ροφηματος.
Απο παντα ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα χτυπαμε τους ανθρωπους μας και αυτο δεν προκειται να αλλαξει ποτε.Ετσι ειναι ο Ελληνας.
Να πεθανει η κατσικα του γειτονα.
Συνεχιστε το για οσο θελετε.Και το βημα εχετε και εγω αντεχω καλα.Και για να αυτοσαρκαστω και λιγακι .......με αγαπη ......δικος σας. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 2173
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 12:54
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό manosp » 29 Ιαν. 2017, 12:11

Την λέξη διαχειριστής δεν την γράφω με ειρωνική έννοια.
Είναι διαφορετικό να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με κάποιο μέλος , και διαφορετικό με τον διαχειριστή. Διαφορετική σημασία έχει μια παρατήρηση από τον διαχειριστή από ότι αν ή ίδια παρατήρηση γίνει από κάποιο μέλος. Μετά από αυτά που ειπώθηκαν στην αντιπαράθεση που είχαμε , φυσικά και μου είναι δύσκολο να γράψω κάτι σφυρίζοντας αδιάφορα.

Η διαγραφή έχει να κάνει με τα όποια οφέλη μπορεί να έχω από το forum, μια και στην συζήτηση εδώ αναφέρθηκε το κέρδος, όφελος κλπ, που έχει αυτός που γράφει ή διαβάζει .

Η διευκόλυνση που έγραψα στην τελευταία πρόταση μου στο προηγούμενο κείμενο έχει να κάνει με το ότι μπορείς να διαγράψεις ότι έχω γράψει μια και στο ζητάω εγώ. Φυσικά και μπορείς να διαγράψεις ότι θέλεις που είναι ενάντια στους κανόνες του forum ή και για το καλό του forum από μόνος σου.

Τελειώνοντας δεν έχω τίποτα εναντίων σου, ούτε σε ότι έχω γράψει υπήρξε ποτέ διάθεση ή πρόθεση ειρωνείας. Μπορεί να φάνηκε έτσι διαβάζοντας , κάποιο κείμενο μου.

Τα παραπάνω τα έγραψα με διευκρινιστικό σκοπό κυρίως.
Άβαταρ μέλους
manosp
Active Member
 
Δημοσιεύσεις: 115
Εγγραφή: 29 Οκτ. 2015, 18:31
Τοποθεσία: Αθήνα
Ονομα: Μανώλης
Τοποθεσια: Αθήνα
Μηχανη:
Μυλος:
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό G.F. » 29 Ιαν. 2017, 12:26

G.F. έγραψε:Σκοπός μας είναι η προσέλκυση και η συμμετοχή των μελών στο forum που έχουν αγάπη για τον καφέ ανεξαρτήτως εξοπλισμού που έχουν η θέλουν να αποκτήσουν! Είμαστε εδώ επειδή γουστάρουμε. :tooth:
Θέλω να το διατηρήσουμε αυτό για αυτόν λοιπόν μην χάνεστε!!!

Γ.Φ.


Μιας και είμαι ο αρχικός "συντάκτης" του νήματος οφείλω να παραθέσω τον σκοπό του νήματος και ειλικρινά δεν υπήρχε καμία πρόθεση για πόλωση και απομακρύνσεις μελών αντιθέτως, ήταν μια αφιλτράριστη σκέψη μέσα από την καρδιά μου. Ο γραπτός λόγος μπορεί να γίνει "άχαρος" και έχει τάση να παρεξηγείται εύκολα.

Το "μεράκι μας" πρέπει να είναι αγχολυτικό και όχι πεδίο "μάχης" ιδιαίτερα για κάποια μέλη που μπορεί να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα... μη αναφερόμενος στα της καθημερινότητας!

Σας παρακαλώ θερμά να σταματήσει εδώ και να μην υπάρξει καμία συνέχεια από κανέναν.
Άβαταρ μέλους
G.F.
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 1081
Εγγραφή: 16 Ιαν. 2014, 11:31
Ονομα: George
Τοποθεσια: Dubai - CY
Μηχανη:
Μυλος:
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Batman » 29 Ιαν. 2017, 12:41

G.F. έγραψε:
G.F. έγραψε:Ο γραπτός λόγος μπορεί να γίνει "άχαρος" και έχει τάση να παρεξηγείται εύκολα.

Το "μεράκι μας" πρέπει να είναι αγχολυτικό και όχι πεδίο "μάχης" ιδιαίτερα για κάποια μέλη που μπορεί να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα... μη αναφερόμενος στα της καθημερινότητας!

Αυτο ξαναπες το!
Ο καθενας απο μονος του θα πρεπει να συμβαλλει κ να προστατευει την "αρμονια" αυτου του forum..οχι τοσο για τις γνωσεις κ τις πληροφοριες που παρεχει,αλλα για την ομορφη παρεα που εχει δημιουργησει..
Πλησιαζει κ η γιορτη horeca...
Ισως ειναι ευκαιρια να λυθει οποιαδηποτε παρερμηνευση...οχι παρεξηγηση!
Άβαταρ μέλους
Batman
Active Member
 
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 09 Σεπ. 2015, 16:08
Ονομα: Κωστας
Τοποθεσια: Πυργος
Μηχανη: La Cimbali M21 EVO
2η μηχανη: aeropress κ V60
Μυλος: tAlΩs by Woodsman
2ος Μυλος: Mazzer Major κ SJ
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: fresh & fruity

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 29 Ιαν. 2017, 17:53

Οπως βλεπεις φιλε Μανωλη ακομα κι εγω εξελαβα ως ειρωνικη την λεξη Διαχειριστης.Ετσι ειναι το γαμ@##νο το πληκτρολογιο μιας και το υφος ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις εκτος αν γνωριζεις προσωπικα αυτον που το γραφει.
Ποτε δεν θεωρησα πως η διενεξη μας ηταν Διαξηφισμος αξιος για να κοσμισει αυτο το τοπικ και πολυ περισσοτερο για να προβω σε διαγραφες καθε ειδους.
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.Οι δημοσιευσεις σου μου εδωσαν χαρα μιας και επιτελους γραφτηκε κατι σε εκεινο το τοπικ το οποιο εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να υποστηριξω.Το εχω εκφρασει αλλωστε και σε π.μ. αυτο αλλα και δημοσια.Ασε που πολλοι εχουν βοηθηθει στην προσπαθεια τους να επιλεξουν αυτοματη μηχανη και το να γνωριζουν οτι υπαρχει τεχνικος που θα τους υποστηριξει ειναι μεγαλη δουλεια.
Εγω παραπανω δεν μιλησα πουθενα για οικονομικο οφελος και δεν θα πρεπει ουτε εσυ ουτε αλλος να νοιωθει οτι του ερχονται βολες.Αυτοι που τις τρωνε τις βολες το ξερουν ηδη και εχω μιλησει ηδη με τους μισους στο τηλ. (τρεις δηλ. :lol: ) οπου και εγιναν οι απαραιτητες συνεννοησεις του τυπου: "ηταν αναγκη ρε μ@##$Α να μας δωσεις ετσι?Αφου ξερεις οτι τραβαμε ζορια.Γ@#$%ε μας και θα ξαναμπουμε οταν αλλαξει η κυβερνηση" :lol:
Μονο που ξερουμε ολοι οτι και η κυβερνηση να αλλαξει χαρη και προκοπη δεν θα δουμε :(
Τεσπα εαν εχω αντιθετη αποψη στο αντικειμενο συζητησης την υποστηριζω παντα με σθενος και κακως δεχομαι επιθεση επι προσωπικου η οποια με φυτιλιαζει και αντιδρω αναλογως με οτι αυτο συνεπαγεται.
Υποστηριξτε κι εσεις την δικια σας εαν την πιστευετε και απο αυτο θα βγουν ολοι οφελειμενοι ειδικα αυτοι που μας διαβαζουν.
Οχι ομως επι προσωπικου γιατι δεν εχουμε στην πραγματικοτητα τιποτε που μας χωριζει.Αντιθετως εχουμε πολλα που μας ενωνουν.
Εαν ντε και καλα θες να τα διαγραψω ολα τα δικα σου τοτε δυστυχως θα πρεπει να μου στειλεις εξωδικο κα να κανεις ασφαλιστικα μετρα :lol:
Απο μενα παντως ειναι ολα cool και τοτε και τωρα.
Τιποτε απο αυτα δεν ισχει ομως για την διενεξη με το παραπανω μελος που εγινε σε αυτο το τοπικ.
Εδω βλεπω δολο και ως τετοιον τον αντιμετωπισα.Ασε που ακομα δεν βλεπω συγνωμη απο μερους του για τα μελη που απεκαλεσε κλικα και εχω αρχισει να φουντωνω.
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 2173
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 12:54
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό G.F. » 29 Ιαν. 2017, 18:22

G.F. έγραψε:Ο γραπτός λόγος μπορεί να γίνει "άχαρος" και έχει τάση να παρεξηγείται εύκολα.


Batman έγραψε:Πλησιαζει κ η γιορτη horeca...
Ισως ειναι ευκαιρια να λυθει οποιαδηποτε παρερμηνευση...οχι παρεξηγηση!


Καλώς να έρθει η ώρα να ανταμώσουμε.
Άβαταρ μέλους
G.F.
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 1081
Εγγραφή: 16 Ιαν. 2014, 11:31
Ονομα: George
Τοποθεσια: Dubai - CY
Μηχανη:
Μυλος:
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Re: Ειλικρινείς Σκέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 15 Φεβ. 2017, 18:50

manosp έγραψε:woodsman43 η απάντηση και η τοποθέτηση σου είναι μια έκπληξη ευχάριστη για μένα.

Όχι για να μπορώ να γράφω στο forum αλλά γιατί όλος ο διάλογος μας ήταν ένα λάθος , που δεν μπορούσα να διορθώσω , μια και οι προθέσεις μου προς το forum και προς εσένα όσο σε καταλαβαίνω μέσα από αυτά που γράφεις είναι οι καλύτερες.
Είχα πάντως την εντύπωση ότι θα με έστελνες, από αυτά που είχες γράψει στο διάλογο που είχαμε, και δεν κατάλαβα γιατί και πως στα προκάλεσα.
Όπως και να έχει όμως το θέμα είναι ευχάριστο που όλα είναι οκ μια και κατά βάθος ένοιωθα λίγο στενάχωρα για τον διάλογο που είχαμε.


Ουτε μια στο μυριο δεν σκεφτηκα για διαγραφη.Δεν κανουμε διαγραφες επειδη εχουμε προσωπικες διαφορες με καποιον αλλα μονο εαν το μελος δημιουργει προβλημα στο φορουμ με την συμπεριφορα του πραγμα που εσυ δεν εκανες.
Κανω κι εγω την αυτοκριτικη μου κι αν ηξερες τι τραβαω με τοσα μελη που μου στελνουν και πμ με καθε ειδους απαιτησεις με βρισηματα και καντηλια ενα σωρο θα καταλαβαινες καλυτερα.
Καμμια φορα μια μικρη σπιθα ειναι αρκετη για να αναψει φωτια και το να με κριτικαρουν σε προσωπικο επιπεδο εδω μεσα ειμαι αρκετα ευαισθητος.
Το κλειδωσα το θεμα για να μην δωθει αλλη συνεχεια μιας και οσα ηταν να ειπωθουν ειπωθηκαν.
Ψυχραιμια και καλοσυνη χρειαζεται απο ολους μας.
:Yeah:
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 2173
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 12:54
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Δια-ξιφη-σμοί

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Google [Bot]