Δεν ξερω πως ηταν το προηγουμενο ψησιμο, σιγουρα οπως λετε ηταν πιο κοντα σε espresso αλλα και ετσι ο καφες βγαζει ευκολα το προφιλ του.
Εντονο αρωμα γιασεμιου και λεμονιου (μοσχοβολισε το σπιτι, σαν να ηρθε η ανοιξη ενα πραγμα
), τα οποια κυριαρχουν και στην γευση οπου κανει την εμφανιση του και το πρασινο μηλο.
Πολυ λιγα stripes στην κρεμα και ο καφες δεν εχει ιδιαιτερο σωμα αλλα νομιζω σε τοσο ελαφρυ ψησιμο δεν ψαχνεις τετοια.
Πολυ ιδιαιτερος καφες με πολυ εντονες γευσεις και αρωματα.