mymenhir1971 έγραψε:Αν κρατησεις τα παντα σταθερα όπως λες και βαλεις παραπανω gr θα παρεις περισσοτερα στερεα διαλυτα στο φλυτζανι.
Ο piena "στηνεται" από την αρχη-καβουρδισμα(επειδή είναι commercial καφες) ετσι ώστε να αποδιδει με συγκεκριμένα gr,σε συγκεκριμενο χρονο εκχυλησης και με συγκεκριμενο brew ratio αυτά που του αναλογουν.
Προσωπικα πιστευω πως είναι ότι καλυτερο από Lavazza(ακομη και από τον πολυδιαφημισμενο Tierra).
Εγω από την άλλη,ακομη και η δοκιμη του,λογω δουλειας,με ενοχλεί γευστικα και δυστυχως φαινεται εντονα στο προσωπο μου
You can stop worrying about sloppy, soggy, watery pucks because there’s nothing wrong!
Επιστροφή στο Για τον Espresso
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη