woodsman43 έγραψε:
Στην περιπτωση μου φαινεται οτι παιζω το ρολο του κακου τελικως επειδη προσπαθω να προσγειωνω τετοιες φανταζι συζητησεις κυριως για να μη θρεφουμε ψευδαισθησεις.
Προσωπικα μου αρεσουν αυτες οι συζητησεις παρολο που καταλαβαινω οτι ειναι προκλητικες για νεα μελη στο χωρο που κανουν ερωτησεις για μια ταπεινη μηχανουλα ενω εμεις στοχευουμε στην εξερευνηση του αρη.
Για πεστε μου τωρα ποσοι ειναι αυτοι που δοκιμασαν τις προτασεις του Νικου μετα απο τα ποστ του και σε ποιες μηχανες το εκαναν για να δουμε που οδηγουμαστε;
nikos999 έγραψε:Καλημέρα σας.Επειδή είχα την τύχη να ημουν κι εγώ πελάτης του κυρίου Πετρίδη ,σχεδόν καθημερινός, εχω να πω οτι όποτε ήπια καφέ απο το χέρι του το αποτέλεσμα ήταν κορυφαίο ενώ όποτε μου το έκανε ο νεαρός που δούλευε πίσω απο το μπάρ το λιγότερο που μπορώ να πω είναι οτι δεν πινόταν με τ ι π ο τ α.
nikos999 έγραψε:Πιστεύω ότι ο Gataros παραπάνω θα σχημάτιζε άλλη γνώμη εάν μιλούσε με τον woodsman είμαι σίγουρος.
Gataros έγραψε:Καλημέρα Δημήτρη,
Θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου υπογράμμισα και εξηγούμαι.
α) Για ποιο λόγο πρέπει να μην κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, ακόμα και αν δεν έχουμε μηχανές ικανές να κάνουν pressure profiling?
nikos999 έγραψε:Φιλε woodsman ειμαι το παιδί με το ΤΜΑΧ500 που με ρώταγες γι αυτό.Για να με θυμηθείς στο λέω.
.
[/quote]woodsman43 έγραψε:Αποκταμε πρωτα hi-end μυλο και μετα βλεπουμε και για pressure profile in home.
Επιστροφή στο Για τον Espresso
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη