Αυτή τη φορά δοκίμασα ένα blend από ένα τοπικό Roastery στις Βρυξέλλες.
Το blend αποτελείται από 70% Brazil Catuai και 30% Ethiopia Guji Heirloom.
Από τη περιγραφή στο site:
''A well balanced coffee and sweet coffee with cocoa, citrus and floral tones with a hazelnut aftertaste.''
Ωραίο και εύκολο καφεδάκι, με τη δεύτερη προσπάθεια έβγαλα τα ξηροκάρπια, κακάο και απαλά στο πίσω μέρος την καρύδα. Λόγω της Αιθιοπίας έχει και μια πολύ ελαφρά οξύτητα στο τελείωμα.
Τιμούλα στα €7 τα 250gr και €24/kg.
Οι φωτογραφίες είναι σε ψιλό κόψιμο, 18gr in και 35ml στο ποτήρι, με 10sec pre-infusion στα 3bar και μετά full 9bar και τέλος.