από Nyc Jazz » 03 Φεβ. 2020, 14:34
...υπάρχει πρόβλημα διότι υπάρχει πολύ πράσινο σπυρί μπαγιάτικο στην ελλάδα...
...εγώ ψάχνω σπυρί συγκομιδής των τριών-τεσσάρων τελευταίων μηνών και μόνον...
...φυσικά δεν εμπιστεύομαι αυτά που μου λένε οι εισαγωγείς, παρά μόνο την μύτη μου...
...το "φρέσκο" σπυρί πρέπει να είναι νωπό να μην έχει "στεγνώσει", και κυρίως να μυρίζει έντονα...
...ο πλυμένος κόκκος μυρίζει γρασίδι,γκαζόν, χόρτα, λαχανικά, κάπως έτσι...
...ντάξ, οι μυρωδιές στα φυσικής επεξεργασίας σπυριά είναι άλλες και είναι απίστευτες...
...πήρα πρόσφατα κάποιους washed...
...ο ένας από ασία μύριζε σα χαρτί...αίσχος...
...ο άλλος από κ.αμερική μύριζε κομμένο γρασίδι...αποδεκτός...
...ένας από κένυα ήταν άοσμος...απαράδεκτος...
...το πρόβλημα είναι ότι οι κ@..ό..δες δεν σε αφήνουν να τους μυρίσεις και παίρνεις γουρούνι στο σακί...
...θα ήθελα να μάθω την άποψη περί φρεσκάδας του πράσινου καφέ από όσους πήραν πρόσφατα από docklands, rave coffee, roast rebels, ή αλλού, από αγγλία, γερμανία ή και ελλάδα...
...τα παιδιά από δώ μέσα που ψήνουν, έχετε βρεί κάναν έλληνα εισαγωγέα με ολόφρεσκο σπυρί ;;
...πρέπει να επικοινωνήσουμε γιά να ανταλλάξουμε πληροφορίες...
...στείλτε μου mail...Νίκος...jazzu4ia@gmail.com...