Καλησπέρα στο forum

Περάστε να γνωριστούμε!

Συντονιστής: admin

Καλησπέρα στο forum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό dasimo » 20 Οκτ. 2020, 22:42

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φορουμ. Μετα απο πολλά χρόνια συμβίωσης με αυτοματες μηχανές, μια Gaggia Baby με εναν MDF και τέλος με Nespresso, αποφάσισα και προχώρησα στήν αγορά καινούργιου εξοπλισμου, λόγω κυρίως πολυ work at home και λογω αρκετων χρόνων ζωής στο Μιλάνο!
Ταβάνι έθεσα τα 1000 ευρώ , κυρίως για μηχανή και έθεσα σαν όρο να είναι τουλάχιστον HX μιάς και για dual boiler ουτε συζήτηση....Για μύλο είπα για αρχη να μείνω με τον MDF τον οποίο θεωρώ αντίστοιχο με τον Rocky και δεν σας κρύβω οτι έχω μείνει κατευχαριστημένος τα τελευταια 10 χρόνια. Μετα απο άπειρο ψάξιμο κατέληξα σε 4 λύσεις. Απο την φοβερή Bezzera ξεχωρισα τις Unica PDI (που ειχε PDI αλλα ηταν single boiler)-την απέκλεισα- και την BZ10 που ειναι HX αλλα δεν εχει Ε61 και επίσης απέκλεισα (λάθος μιας και το groupset είναι heated και πολύ καλό απ οτι διαβάζω). Στα 1199 ευρώ πέτυχα μια Expobar Bratwus 4 PDI απο Ολλανδία στα 1199 την οποία (κακώς απέκλεισα λόγω φινιρίσματος και εμφάνισης, κακώς γιατι τα έχει όλα και μαλλόν εναι η καλύτερη λυση). Τελικά μετα απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο σετ Vibiemme (VBM) Domobar Junior 2B η οποία μαζί με ενα μύλο της Anfim έρχεται πιο φθηνα απ οτι η μηχανή μόνη της στα 1099 ευρω απο το www.coffeeitalia.ie (https://www.coffeeitalia.ie/vbm-domobar ... -haus.html). Με τα πολλα , παρήγγειλα το Σάββατο στα 1124 ευρώ με την παράδοση και περιμένω παράδοση. Συμφωνα με helpdesk η μηχανή έρχεται απο τον προμηθευτη στο Μιλάνο την Παρασκευή και μετα λογικά περιμένω στο επόμενο 15θήμερο παράδοση. Κατέληξα στην Domobar γιατι ειναι διπλού boiler και θεωρω την εμφάνιση το footprint και το φινιρισμα καταπληκτικά αλλα διαβάζω και καλά σχόλια ως μηχανή.
Σας ευχαριστω για τη ν αποδοχή και ευχομαι καλά pulls σε ολους!
dasimo
New Member
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 20 Οκτ. 2020, 22:21
Ονομα: Dimitrios
Τοποθεσια: Athens
Μηχανη: Bezzera BZ10
2η μηχανη: Gaggia Baby
Μυλος: Eurika Mignon
2ος Μυλος: Gaggia MDF
Coffee Roaster: TAF, Mokka, Sapid
Αγαπημένοι Καφέδες: La Minita Conquistador

Re: Καλησπέρα στο forum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό dasimo » 25 Οκτ. 2020, 18:03

Καλησπέρα και πάλι ......
Δυστυχώς το site δεν αποδείχθηκε αξιόπιστο και δεν έχει την μηχανή που ήθελα . Τελικά καταλήξαμε σε bezzera bz10 και έναν Nuova simonelli grinta στα ίδια χρήματα. Δεν σας κρύβω ότι η εξέλιξη δεν είναι κακή για εμενα γιατί με ενθουσιάζει που η bezzera με το ηλεκτρικό group φτάνει σε θερμοκρασία σε δέκα λεπτά σε σχέση με το Ε61 που θέλει το εικοσάλεπτο και βάλε.
Για να δούμε , αύριο είμαι σε επικοινωνία μαζί τους γιατί αν αργήσουν και άλλο θα ζητήσω τα χρήματα πίσω η θα ανοίξω dispute (τα καλά του PayPal είναι αυτά).
dasimo
New Member
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 20 Οκτ. 2020, 22:21
Ονομα: Dimitrios
Τοποθεσια: Athens
Μηχανη: Bezzera BZ10
2η μηχανη: Gaggia Baby
Μυλος: Eurika Mignon
2ος Μυλος: Gaggia MDF
Coffee Roaster: TAF, Mokka, Sapid
Αγαπημένοι Καφέδες: La Minita Conquistador


Επιστροφή στο Καλώς ήρθατε στο CoffeeHeat.gr

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot]

cron