Αγαπητοί φίλοι και λάτρεις του καφέ, καλησπέρα από την Κύπρο και καλώς σας βρήκα σε αυτό το υπέροχο φόρουμ. Ιδιαίτερους χαιρετισμούς στον διαχειριστή του. Αύριο θα λάβω με μεγάλη ανυπομονησία την λελίτ διπλού μπόιλερ και τον μύλο Κ3 της Κόμπακ. Σαν πρώτη απορία ήθελα να ρωτήσω εάν όταν θα αλέθω καφέ για χάρτινο φίλτρο χρειάζεται να διαφοροποιώ την ρύθμιση του μύλου σε πιο χοντρό επειδή για τον εσπρέσσο, η άλεση είναι πιο λεπτή. Δεύτερον, από την εμπειρία σας, τι είναι καλύτερο να συμβουλευτεί κάποιος για να ξεκινήσει, το εγχειρίδειο της μηχανής ή τα βίντεο στο ίντερνετ? Τρίτον, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα έπρεπε κάποιος να γνωρίζει άμεσα για να κάνει ή να αποφύγει στο άμεσο ξεκίνημα, ιδιαίτερα στην χρήση του μύλου όπου δεν υπάρχει προηγούμενη πείρα σε αντίθεση με την εσπρέσσο μηχανή όπου υπάρχει μια μικρή προηγούμενη πείρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης