Καλησπέρα και καλή αρχή στη σελίδα ! Επειδή έχω παρατηρησει οτι πολλοί roasters ειδικά στους single estate καφεδες δεν κάνουν τον διαχωρισμό καβούρδισμα espresso /καβουρδισμα φίλτρου ,όποιος εχει να προτεινει κάποιον καφέ που να του έδωσε καλά φλιτζάνια ως καφες φίλτρου ας το γραψει εδω !
Κακώς κατά την άποψή μου, δε προσεγγίζεται διαφορετικά το προφίλ καβουρδίσματος, ανάλογα τη μέθοδο παρασκευής. Στο εξωτερικό, roasters προσαρμόζουν το προφίλ καβουρδίσματος του εσπρέσσο πχ. ανάλογα και με τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί αργότερα στη παρασκευή του....