Καλησπέρα κι από εμένα.
Αντε καλή αρχή και καλές συζητήσεις- συμβουλές.
Συντονιστής: admin
zoubas74 έγραψε:Μακάρι να είχαμε στην πόλη μας κάποιον που να γνωρίζει και φυσικά να θέλει να μεταφέρει τις γνώσεις του για να μάθουν οι νέοι μπαριστα σωστά την δουλειά.
Για αυτό keep walking...
zoubas74 έγραψε:Θέλω να πω πως αυτό το σαιτ όπως και κάποιο άλλο...είναι σχολείο για κάποιον που ξεκινάει

zoubas74 έγραψε:Βασικά η καταγωγή μου είναι από Καβάλα αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα αλεξ/πολη άρα είμαστε πατρίδα!
zoubas74 έγραψε:κάποια παλιά "μπουφετζάρα" του στιλ μην καθαρίζεις το καλαθάκι για να πάρει γεύση ο καφές από τον προηγούμενο!!!
Βασικά, μην καθαρίζεις το καλαθάκι και το portafilter για να αρωματιστούν τα μέταλλα!

zoubas74 έγραψε:κάποια παλιά "μπουφετζάρα" του στιλ μην καθαρίζεις το καλαθάκι για να πάρει γεύση ο καφές από τον προηγούμενο!!!
Googlis έγραψε:Βασικά, μην καθαρίζεις το καλαθάκι και το portafilter για να αρωματιστούν τα μέταλλα!
zoubas74 έγραψε:Θέλω να πω πως αυτό το σαιτ όπως και κάποιο άλλο...είναι σχολείο για κάποιον που ξεκινάει
woodsman43 έγραψε:Φιλε μου ως γνωστον ολοι οι δρομοι οδηγουν στην ρωμη και αυτο που μετραει ειναι το ταξιδι και οχι το μεταφορικο μεσο που θα σε παει στον προορισμο σου.Αυτο που μετραει ειναι να φτασουμε ασφαλεις και σωοι
Επιστροφή στο Καλώς ήρθατε στο CoffeeHeat.gr
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη