To live I had to make myself more than what I was, to forge myself into a weapon. I am returning not the boy who was shipwrecked, but the man who will bring justice to those who have poisoned my city.
Στελιο εισαι στο σωστο δρομο αν του δωσεις μεγαλυτερη επιφανεια ωστε να χωνεται και να παταει ολο το πορταφιλτερ θα σου δωσει καλυτερο πατημα αφου αν καταλαβα το χρησιμοποιεις και για το πατημα του καφε.
Μεγαλυτερο 'ρεταλι' καλυτερο αποτελεσμα.Σε σφυριλατο look...για το carbon μου την ειπε ο μαστορας..Τωρα πως το εφτιαξα;Σωληνας μορφης 5,5×6cm και παχος 3.5mm εκοψα,εραψα,αφησα και ενα "ποδαρακι" στη μια πλευρα ετσι ωστε το porfafilter να στεκεται παραλληλα(για καλυτερο πατημα-θα το χρησιμοποιει και η επιτελους) Υ.Γ.....παροπονο δεν πρεπει να εχεις ουτε εσυ Κωστα ουτε και εσυ μαστορα...κατα γραμμα η προτροπες κσι συμβουλες σας.
Μια χαρα ειναι Στελιο.τωρα κανεις ομορφη δουλεια.Οσο για το ανθρακονημα μη ακους το μαστορα,αυτος και αν εχει ντυσει,μονο παντελονι δεν εχει φτιαξει ακομα απο ανθρακομημα .Αν βρεις και τεσσερις λαστιχενιες ταπουλες να του βαλεις απο κατω να μη γδερνει τον παγκο εισαι αρχοντας!
Πενια τεχνας κατεργαζεται.Φαινεται οτι το εχεις με το μεταλλο.Ωραια ιδεα με το δοκαρι αυτη.Το αποτελεσμα μετραει και οπως φαινεται θα κανει μια χαρα την δουλεια του. Μου θυμισες πριν αρκετα χρονια που ειχα φτιαξει κατι παρομοιο απο ξυλο για την γιαγια evolution μου.
Μου ανοιξες την ορεξη να ξαναφτιαξω κατι αναλογο για το τωρινο πορταφιλτερ.Μπελας εισαι