Η αληθεια ειναι οτι απο την πρωτη στιγμη που γνωριστηκαμε με το Γιωργο ειχε τη διαθεση να μου δειξει και να μου εξηγησει ολη τη διαδικασια... Μαλιστα μια μερα που ειχαμε κανονισει να βρεθουμε σπιτι μου , εφερε τη gene και αψητο καφε για να ψησουμε...
To live I had to make myself more than what I was, to forge myself into a weapon. I am returning not the boy who was shipwrecked, but the man who will bring justice to those who have poisoned my city.
πολυ σας ζηλευω βρε παιδια (με την καλη εννοια το λεω ) μακαρι να ημασταν πιο κοντα ωστε να τα λεγαμε, και οχι μονο απο το φορουμ. μακαρι να μπορουσα να παραβρεθω και εγω σε καποιο απο τα ψησιματα,φανταζομαι θα ειναι σκετη απολαυση. μονο που το σκεφτομαι μου ερχονται μυρωδιες
Επειδη ο εσπρεσσο δε σταματαει στο φλυτζανι....αλλη μια νικη για το αντρικο φυλο..
To live I had to make myself more than what I was, to forge myself into a weapon. I am returning not the boy who was shipwrecked, but the man who will bring justice to those who have poisoned my city.
Ειπα να περασω και στον Ελληνικο ...θα γινει Review στο αναλογο θεμα..
Κατι μου λεει οτι το bbq θα ψηνει σε λιγο , πιο πολυ καφε απο Μπριζολιδια... Περιμενω απο τον φιλο GF συμβουλες...χαχα
Το ξερω βρε...θελω γνωμες πρωτα πρωτα στις διάφορες που ειδες με τη Gene...