Σελίδα 1 από 3

mymenhir'wife - Vbm domobar Super & Compak K10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Απρ. 2014, 11:49
από mymenhir's wife
Η δικιά μου γωνιά.Με την ευγενική χορηγία του συζύγου!!!

Re: mymenhir'wife-vbm domodar super-compak k10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Απρ. 2014, 13:06
από G.F.
Καλορίζικος!! :Yeah:

Re: mymenhir'wife-vbm domodar super-compak k10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Απρ. 2014, 14:30
από mymenhir1971
Μαθε να το γραφεις σωστα (domobar και όχι domodar)και ασε τα γλυκανάλατα του στυλ,,,με την ευγενή χορηγια!!!

Re: mymenhir'wife-vbm domodar super-compak k10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Απρ. 2014, 17:31
από woodsman43
Βρε ασε τα σαπια που πας να το παιξεις σκληρο αντρακι και αρχηγος.Αφου ολοι ξερουμε τι ματσουκι :waf: πεφτει εκει μεσα. :lol: :lol:

Re: mymenhir'wife - Vbm domobar Super&Compak K10 wbc & Gene

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Νοέμ. 2014, 23:28
από mymenhir1971
Συγγνωμη που γραφω για το set up της :waf: αλλα το οικειοποιηθηκε όπως πολλα αλλα πραγματα στη ζωη μου από τη στιγμη που πηρα την αποφαση να την :priest: .Αγοραστηκε από https://www.docklands-coffee.de/ στην τιμη των 399 συν 15 euro μεταφορικα.Το παρελαβα εντος 7 ημερων μαζι με ποσοτητα πρασινου κοκκου σαν δωρο και αφου τους πιεσα σε σημειο που σιγουρα θα ειπαν γ###ω εσενα και την Ελλαδα σου!!!!Δουλευει στα 230V και ερχεται με τον μεγαλο συλλεκτη(ο οποιος κοστιζει extra 64 euro,αν θυμαμαι καλα)Μαζι με το δωρεαν πρασινο ειπα να παρω και 2kg Papua, μη με πουν και αχαριστο!!!Εψησα ηδη.....και τα αποτελέσματα του βασανισμου του καφε(βλεπε Googlis :tooth: )θα αναλυθουν σε άλλο νημα εντος καποιας γαστρεντερολογικης κλινικης νοσοκομείου(....ευτυχως υπαρχουν 2-3 κοντα στο σπιτι μου)Υ.Γ. η βοηθεια του Γιωργου-GF ηταν καθοριστικη ακομη και στην αγορα του Gene μιας και εψαξε και μου βρηκε την χαμηλοτερη τιμη με τα περισσοτερα extras.Δεν αρνηθηκε να μου δωσει για αρχη ένα μπουσουλα καποιων προφιλ ώστε να μην περπαταω στα τυφλα.Τελος οι συζητήσεις,οχι μονο για το home roasting,ηταν ολα τα λεφτα......thanks Γιωργο.

Re: mymenhir'wife - Vbm domobar Super & Compak K10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Νοέμ. 2014, 23:49
από Edesso
Επιτελους εφτασε η DHL!!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και καλα ψησιματα. Ηδη μου μυρισε papua απο το τηλ :dancing: :dancing: :dancing:

Re: mymenhir'wife - Vbm domobar Super & Compak K10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Νοέμ. 2014, 06:06
από G.F.
Καλορίζικη!!!

Μια χαρά βλέπω το πρώτο ψήσιμο σου. :yourock:

Re: mymenhir'wife - Vbm domobar Super & Compak K10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Νοέμ. 2014, 22:04
από mymenhir's wife
Μαλλον το ψήσιμο θα επρεπε να ηταν καθαρα γυναικεια υποθεση μετα από την πρωτη μαγικη εμπειρια που είχαμε στο μπαλκονι μας.Μυρωδιες φρεσκοψημενου ψωμιου και όχι μονο και χρωματικες αλλαγες ανα λεπτο.Ειδικα όταν από πράσινος ο καφες πηρε το χρωμα της κανελλας :new_shocked: .Επιτελους κατι που ταιριαζει στο γυναικειο ταπεραμεντο!Με τα μουτρα λοιπον στο διάβασμα και στο tube!

Re: mymenhir'wife - Vbm domobar Super&Compak K10 wbc & Gene

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Νοέμ. 2014, 12:54
από G.F.
mymenhir1971 έγραψε:Υ.Γ. η βοηθεια του Γιωργου-GF ηταν καθοριστικη ακομη και στην αγορα του Gene μιας και εψαξε και μου βρηκε την χαμηλοτερη τιμη με τα περισσοτερα extras.


Απλά Στέλιο σταθήκαμε τυχεροί τη δεδομένη χρονική τιμή.

Re: mymenhir'wife - Vbm domobar Super & Compak K10 wbc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Νοέμ. 2014, 16:45
από Mitsos1311
Καλορίζικη φίλε μου καλά ψησίματα σου εύχομαι!
Τώρα το μόνο που σου μένει είναι ενα θερμοκήπιο με την δική σου ποικιλία καφέ και καθάρισες! :tooth: