Vasilis έγραψε:Καλησπερα Αντωνη
Ναι, κοψε ψιλοτερα και βγαλε λιγοτερο απο 55ml
Βασικα θα σου προτεινα να μην παιζεις με ml αλλα να ζυγιζεις το αποτελεσμα και να εχεις τα gr ως οδηγο.
Αν λοιπον δουλεψεις με gr τοτε στα 19 μπορεις να εισαι απο:
47γρ max εως 32 min
Πιστευω στα 42 με 45γρ θα ειναι μια χαρα.
Ο χρονος θα παει αναλογα με το ποσο ροφημα θες να βγαλεις, στα 47γρ θα σου προτεινα να εισαι κοντα στα 35"
Στα 32γρ καπου κοντα στα 28", αλλα αυτο με τον χρονο θα το δεις κ γευστικα.
Εμεις οταν δουλευουμε εχουμε μια συνταγη 22γρ καφε με 55γρ στο φλυτζανι και 38" εκχυλιση.
Ολα αυτα βεβαια καντα με το botomless για να βλεπεις channeling, blonding και τα λοιπα.
Επιστροφή στο Καφέδες από Taresso Artisan Roasters
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη