Μια microlot washed κοκκινη bourbon που μας φερνει το coffee island απο τη λιμνη Kivu και το σταθμο επεξεργασιας Gashonga στην εξωτικη Rwanda
Ψησιμο δυο βδομαδες πριν την παρουσιαση του στα μαγαζια δηλ. γυρω στις 19/01, υστερα απο τηλ επικοινωνια που ειχα με τα κεντρικα τους. Ενα ψεγαδι στο ολο project, η μη αναγραφη της ημερομηνιας ψησιματος στην συσκευασια.
Παντως ο καφες ηταν φρεσκοτατος, τον ξεκινησα απο την 1η μερα κυκλοφοριας του(2/2/2015), μεχρι σημερα (15/2) που τελειωσα 2ο σακουλι ο καφες ηταν εξαιρετικος χωρις να μειωθει ουτε στο ελαχιστο η ενταση απο τα αρωματα και τις γευσεις του.
Επιπλεον, οσων αφορα το project, επομενο ψησιμο και κυκλοφορια του καφε στην αγορα δεν θα υπαρξει, οτι κυκλοφορησε στα μαγαζια μεχρι να εξαντληθουν τα αποθεματα.
Στα του καφε... καφεδαρα!!!
Πλουσιος σε αρωματα, σωμα και γευσεις, με το αποξηραμενο γλυκο δαμασκηνο να κυριαρχει και στο αρωμα και στη γευση.
Αλεθεις καφε και μυριζεις δαμασκηνο με μπαχαρια(εμενα κανελα μου ερχοταν) το ιδιο και στο φλυτζανι.
Στους 94C δαμασκηνο με μαυρη σοκολατα εντονα γλυκος, στους 91-90C δαμασκηνο με μια παιχνιδιαρικη φρουτωδη οξυτητα εκει τον προτιμουσα.
Και μια εκχυλιση διπλο ristretto στις 12/2 με 18.5γρ στους 91C..
ΥΓ ουδεμια σχεση εχω βεβαιως με την συγκεκριμενη αλυσιδα καταστηματων, αλλα το καλο να λεγεται.