Η επαναληψιμοτητα ειναι μια αλλη παραμετρος την οποια δεν την ανεφερα βεβαια γιατι θεωρω αυτονοητο την δυσκολια που υπαρχει εδω και εχει να κανει και με το μηχανημα αλλα και με τον home barista.
Η lever ομως που αναφερεις ειναι μια τελειως διαφορετικη κατασταση απο το συγκεκριμενο μηχανακι.
Παιδευτηκα κανα χρονο να κατασκευασω διαφορες εκδοχες και πρωτοτυπα μιας τετοιας μηχανης free-grid και ομολογω οτι την κατασκευη του Ολανδου την βρηκα πολυ ολοκληρωμενη λυνωντας προβληματα σε καιρια σημεια.
Περιμενω να μου κανει καμμια καλη τιμη και βλεπω να το χτυπαω.
Του εδωσα και μερικες ιδεες για το πως να παρει ενδειξη πιεσης μιας και ειχε ενα θεμα σε αυτο το κομματι.Περιμενω να το εκτιμησει αυτο
Ολη η δουλεια σε σχεση με τις θερμοκρασιες γινεται απο αυτο το ποτηρακι με το μυστικο υλικο του ,που μενει κρυο εξωτερικα και δεν χανει νερο απο τη σιτα χωρις να χρησιμοποιει καποια βαλβιδα.
Και ναι.Χρειαζεσαι ενα σκευος να ζεσταινεις το νερο.Εγω εκανα με 100 βαθμους ενα εσπρεσσακι απο περου με 18in 30 out σε 50 δευτερα και απολαυσα ενα προφιλ πιο πολυπλοκο απο το προφιλ του roaster οπως το ανεφερε στη σακουλα χωρις chanelling με τον δικο μου μυλο τον οποιο και κουβαλουσα σε σακιδιο στην πλατη μου