Πως γίνεται , τι νερό βάζουμε , και όποια πληροφορία έχουμε για την βελτίωση των εκχυλίσεών μας και των γνώσεών μας!
από Dimitris_P » 31 Αύγ. 2025, 16:18
Κι εγώ έχω δοκιμάσει αρκετές στέβια και οι περισσότερες αφήνουν μια στιφνή επίγευση.
Οπότε έχω καταλήξει στην Pure Stevia
https://www.skroutz.gr/s/21398920/Pure- ... -50ml.html
-
Dimitris_P
- Active Member
-
- Δημοσιεύσεις: 111
- Εγγραφή: 15 Φεβ. 2014, 22:07
- Ονομα: Δημήτρης
- Τοποθεσια:
- Μηχανη: ECM Barista
- Μυλος: Anfim Best
- Coffee Roaster:
- Αγαπημένοι Καφέδες:
στέβια, stevia, canderel, καφές χωρίς θερμίδες,Canderel green
Επιστροφή στο Οι παράμετροι του καφέ
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη