Την Κυριακή είχα την ευκαρία να παρακολουθήσω από κοντά μία διάλεξη από τον Tom Hopkinson ο οποίος αρθρογραφεί στο Barista Hustle και το θέμα της διάλεξης ήταν espresso : understanding pressure and flow, αναλύοντας τις διαφορές μεταξύ pressure / flow profiling.
Στην διάρκεια του lab παρουσίασε μια εφαρμογή η οποία απεικονίζει τις διάφορες παραμέτρους κατά τη διάρκεια της εκχύλισης και μπορείς δυναμικά να αλλάξεις τις τιμές των παραμέτρων ώστε να κατανοήσεις καλύτερα την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Τη βρήκα ενδιαφέρον και σκέφτηκα να την μοιραστώ μαζί σας.
https://www.baristahustle.com/blog/app-pressure-flow/