από Peaceful » 12 Δεκ. 2017, 09:55
Καλημερα κ συγχαρητηρια για το site.
Περι degassing ..
εχωντας δουλεψει
Ipanema
Red
Taff
Mokka
Offelia
Taresso
Dimelo
Area 51
Κ καφεδες εξωτερικου
Ο καθε καφες αντιδραει διαφορετικα
Κ για να κανουμε σωστο de gassing χρειαζεται ειτε μια ολοκληρη ερευνα πανω στον καφε μας ειτε οργανο μετρησης πομπης του δειοξιδειου.
Λογοι
βαθμος ψησιματος
Χωρος :Που κανουμε de gassing ,υγρασια,φως
Επεξεργασια καφε natural ,honey κλπ
Τροπος ψησιματος
Τροπος κ μερος αποθηκευσης
Μερες ψησιματος
Σταθεροτητα ψησιματος
Καποια δικα μου συμπερασματα για καφεδες απο ελλαδα
Μερες ψησιματος 13 κ πανω θα επελεγα απο 15 +
Ωρες 24 τουλαχιστον δεν εχω δει καφε που χρειαζεται λιγοτετο απο 24 ωρες κ εχω φτασει κ τις 3 μερες δηλ 64 ωρες
Χωρος αποθηκευσης καφε
Οτι λεω δεν ειναι κανονας ειναι δικα μου συμπερασματα εχωντας δουλεψει καθε καφε για πολυ καιρο ...