Home vs pro roasting

Ακούω, βλέπω αλλά.. Η μόνη εμπειρία που είχα ήταν πριν μια δεκαετία σε τηγάνι και φούρνο κι εγκατέλειψα όπως ήταν αναμενόμενο.
Εσείς που έχετε πιο σοβαρά μηχανήματα στο σπίτι δώστε μας τα φώτα σας. Πόσο κοντά είναι μια καλή ποικιλία ψημένη στο σπίτι σε σύγκριση με την αντίστοιχη από σοβαρό ψήστη. Αξίζει, κάνει κάποιος θυσίες στο όνομα του κόστους, είναι απλά ένα χόμπι? Φαντάζομαι πως η τέχνη του ψησίματος περιλαμβάνει και την επιλογή του κόκκου (και πολλά άλλα). Οι επαγγελματίες του χώρου (πριν σκίσουν τα διπλώματα τους) ας μας διαφωτίσουν εμάς τους αδαείς.
Εσείς που έχετε πιο σοβαρά μηχανήματα στο σπίτι δώστε μας τα φώτα σας. Πόσο κοντά είναι μια καλή ποικιλία ψημένη στο σπίτι σε σύγκριση με την αντίστοιχη από σοβαρό ψήστη. Αξίζει, κάνει κάποιος θυσίες στο όνομα του κόστους, είναι απλά ένα χόμπι? Φαντάζομαι πως η τέχνη του ψησίματος περιλαμβάνει και την επιλογή του κόκκου (και πολλά άλλα). Οι επαγγελματίες του χώρου (πριν σκίσουν τα διπλώματα τους) ας μας διαφωτίσουν εμάς τους αδαείς.