Θερμός απο Starbucks!
Το απόλυτο εργαλείο! Αγοράστηκε το περασμένο καλοκαίρι και απο τότε με συντροφεύει παντού!!! Πραγματικά διατηρεί τα παγάκια σχεδόν αναλλοίωτα για 5ωρες τουλάχιστον! Μερικές φορές μετα απο 10 ώρες και εχει ακόμα παγάκια, μικρά αλλα παγάκια!!!
Χαρακτηριστικά:
1)Σώμα(μέσα και έξω) απο ανοξείδωτο ατσάλι
2)Διπλό τοίχωμα με κενό αέρος
3)Αντιολισθητικό πάτο απο καουτσούκ
4)Καπάκι(πλαστικό) με τρύπα που ανοίγει και κλείνει(ερμητικά) με κλείστρο
5)Χωρητικότητα 355ml/υπάρχει και σε μεγαλύτερη έκδοση αλλα δεν θυμάμαι ποσότητα
6)Ενιοτε βγαίνει σε διάφορα χρώματα, μονόχρωμα πάντα
7)Α θυμάμαι καλά το αγόρασα 20€
Υπέρ:
1)Ειναι μικρό και χωράει σε όλες τις παγουροθηκες αυτοκινήτων
2)Δεν στάζει(καθόλου) βάζοντάς το ακόμα και σε σακίδιο πλάτης(..και ανάποδα)
3)Για να πιεις δεν χρειάζεται να ξεβιδωσεις το καπάκι, απλώς ανοίγεις το κλείστρο
4)Ακόμα και το καλαμάκι του fredo espresso(..αυτό το απίστευτα ωραίο και κομψό), που ειναι κοντό σε σχέση με τα υπόλοιπα, περισσεύει δυο πόντους που ειναι αρκετοί γοα να πιεις
5)Δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα(εσωτερικά ο καφες) κάτω απο τον καυτό ήλιο, αλλα ούτε και απο την καυτή άμμο. Απο έξω μπορεί να ζεματάει, απο μέσα όμως πάγος.
6)Ο καφες δεν νερώνει
7)καθαρίζεται εύκολα
8)Χαράζεται δύσκολα
9)Δεν μου έρχεται κάτι άλλο..
10)Τίποτα απλώς ήθελα να τα κανω δέκα..!
Κατα:
Τίποτα
Tips
Θέλει χοντρό-γεροδεμένο πάγο για να ανταπεξέλθει στο maximum των δυνατοτήτων του.
Γενικώς το προτείνω ανεπιφυλακτα! Όσο για την τιμη του(που ειναι λίγο αλμυρή) είχα κάποιους ενδοιασμούς, αν δηλαδή άξιζε τα χρήματά του.. Μετα απο την πρώτη μέρα μαζι του απλώς τα ξεχνάς ολα!
Άσχετο αλλα μου έρχεται στο μυαλό συνέχεια!!!
Ξέρεις τι ειναι να πηγαίνεις με παρέα στην παραλία για μπανάκι, να παραγγέλνεις καφε..(τότε δεν είχα τα εργαλεία μου, το ερχόμενο καλοκαιράκι θα φεύγω απο το σπίτι με το καφεδάκι μου) εσύ να κανείς ενα μπλούμ να ρίχνεις τον καφε στο θερμός, ενώ οι άλλοι να την βγάζουν στο διάφανο πλαστικό ποτήρι για κανα 30λεπτο άντε 45λεπτο και ΕΣΥ να έχεις καφε με ΠΑΓΟ ακόμα και στον γυρισμό?
Ειναι να τρελαίνεσαι ή όχι?

