woodsman43 έγραψε:Tο μονο που χρειαζεται να κανει καποιος με μελη σαν και σενα ειναι να τους αφησει να γραψουν τοσο οσο χρειαζεται για να αυτοαναιρεθουν και να αποδειξουν οχι μονο το κρυφο τους μενος αλλα και να αποδειξουν πολακις οτι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.
Κατ αρχάς Δημητρη για την παράθεση που έβαλες του κειμένου μου, δεν βλέπω να αναιρειται κάπου απ τα λεγόμενα μου,οτι τα λέω χωρίς τσαμπουκά και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.
Επειδή λοιπόν απ ότι φαίνεται δεν σ αρέσει ο διάλογος και θες με το ζόρι να βγάλεις τον άλλον εκτός, απλα πετάς ένα του στυλ "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται". Και εσύ για τον ίδιο λόγο βλέπω απάντησες στα όσα γράφω..μαλλον μυγιαστηκες.
Επίσης μίλησες για κρυφό μένος και πράσινα άλογα..τι όφελος έχω εγώ να αποδείξω τι; για πες μας;;..κερδιζω κάτι από τα λεγόμενα μου; ζητάω αποδοχής από τα μέλη; έχω προσωπικό όφελος από το χώρο του καφέ στον οποίο δεν εργάζομαι;
Μα ήθελα να ήξερα ποιος όντως μπορεί να έχει όφελος τελικά;
woodsman43 έγραψε:Οχι μονο ειναι αυτοσυμπερασματικα τα οσα ειπες αλλα και συστηματικα διαστρεβλωτικα των γραφομενων μας με προτροπη σε εννοιες που κυκλοφορουν στο δικο σου μυαλο και απο οσο καταλαβα και σε καποιους του κυκλου σου με τους οποιους συμπορευεστε και μαλιστα τους προκαλεις για ενιαια μετωπικη επιθεση ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
Βλέπω πάντως αν και όπως λες αυτοσυμπερασματικα και συστηματικά διαστρεβλωμενα τα όσα σας κατηγορώ μια χαρά τα κατάλαβες..κατα τ αλλά μόνο στο δικό μου μυαλό υπάρχουν Ε;;
woodsman43 έγραψε:Βεβαιως και περιλαμβανεσαι σε αυτους που πιθανον αναφερομαστε .Το κερδισες με τον αυτοπροσδιορισμο σου.
Συγκριση παρεων εμεις παντως δεν καναμε.Εσυ εκανες και παλι αυτοπροσδιοριζομενος.
Γ αυτό έρχεσαι τώρα και με κατηγορείς και δημόσια; επειδή όλα αυτά είναι στο μυαλό μου; τελικά η δική σου μάσκα έπεσε.
woodsman43 έγραψε:Σιγα μην κατσω να καταριπτω εναν εναν τους πυργους στην αμμο που σηκωσες.Δεν ασχολουμαι αγαπητε και καλα θα κανεις να μην ασχολεισαι κι εσυ με τετοιο επιπεδο ανθρωπων οπως ειμαστε εμεις και να παρεις το κουβαδακι σου και να πας στην καλη την παραλια κυριως για να μην αυτοαναλωνεσαι μαζι μας.
Υποδειξεις για το τι θα κανουμε με το φορουμ και τα ποστ του δεν θα δεχτουμε απο κανεναν εριστικο τυπο και οχι μονο δεν θα σβηστει το παρον αλλα και θα κλειδωθει στην ωρα του οταν θα εκτεθει οτι πρεπει να εκτεθει.
Ετσι λοιπον σιγα σιγα να πεφτουν ολονων μας οι μασκες.
Υποδείξεις και εγώ Δημητρη δεν δέχομαι από κανέναν λοιπόν..
Αν αυτό είναι που ήθελες να πετύχεις, σε οποιονδήποτε και να αναφέρεσαι, σε εμένα ή κ σε άλλους, να πάρουμε το κουβαδακι μας και να πάμε σε άλλη παραλία όπως λες, τότε με βγάζεις απολύτως σωστό σε όσα είπα σε προηγούμενα ποστ..
Αυτό που θέλεις είναι να διώξεις όσους δεν είναι στην κλίκα σου. όσους κατηγορεις ότι δεν έχουν το κύρος να είναι εδώ.
Και θες να το κάνεις με το γάντι.
Και εγώ λέω δεν ασχολούμαι κύριε, αλλά όσο Κ εσύ δεν ασχολείσαι άλλο τόσο δεν ασχολούμαι κ εγώ..
Για ποιο λόγο λοιπόν ξεκίνησε όλο αυτό το θέμα στο φόρουμ σου κύριε διαχειρηστα εφόσον δεν ασχολείσαι;
Επίσης για άλλη μια φορά θα γράψω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και μη αποδεκτή από εμένα. Και αναφέρομαι κυρίως στα λεγόμενα των 2 πρώτων ποστ και όσα αφήνουν να εννοηθουν.
Αν θέλετε να με βγάλετε από το φόρουμ ο μονος τρόπος είναι το μπαν και το block.
Δημοκρατία έχουμε..καντε ότι θέλετε.
Να σας κάνω τη χάρη πάντως όχι.