Εψαξα στην Αναζητηση και δεν βρηκα κατι και σκεφτηκα να ανοιξω νεα Ενοτητα να μοιραστουμε τις αποψεις μας οσοι εχουμε πιει ή πινουμε απο αυτον.
Η υποθεση Decafeine για μενα μπορει να χαρακτηριστει ως ''τραγικη".
Ξεκινησα απο Coffee Island Ελληνικο, οχι μονο δεν μου αρεσε η γευση αλλα μου δημιουργησε αδιαθεσια,σφιξιμο στο στομαχι,ελαφρυ πονοκεφαλο.
Δοκιμασα μετα Λουμιδη Ελληνικο, οχι μονο δεν μου αρεσε καθολου η γευση αλλα μου δημιουργησε μεγαλυτερη αδιαθεσια,σφιξιμο στο στομαχι,ζαλαδα,αρχισα να εχω κρυο ιδρωτα,αδιαθεσια και ισχυρο πονοκεφαλο. Επειδη ηπια αργα το πρωι και μεσημερι επρεπε να παω για δουλεια περασα μια ''μαυρη'' βαρδια στην κυριολεξια !
Μετα απο καιρο και επειδη αρχισε να ανεβαινει η πιεση μου δοκιμασα decafeine εσπρεσσο διπλο σε καφετερια, σε δυο μου φανηκε απλα ικανοποιητικος και σε μια αρκετα καλος, προ ημερων δοκιμασα σε αλλη καφετερια και οχι μονο μου εφερε σφιξιμο στο στομαχι αλλα και μολις πηγα σπιτι μου εφερε απανωτη διουρηση και ισχυρο πονοκεφαλο κια πηρα παυσιπονο αρα:
Κομμενος ο decafeine Ελληνικος, ισως ξαναπιω σε εκεινη την συγκεκριμενη καφετερια (και μονον αυτη) εσπρεσσο και κομμενος σε ολες τις αλλες.