ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΧΑΝΕς HX ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Οδηγός Αγοράς Μηχανών Espresso

Re: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΧΑΝΕς HX ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό simi » 14 Μάιος 2017, 12:51

κραταμε το καρφακι με μια πενσα και το πυρωνουμε αλλα προσοχη το βαζουμε σιγα-σιγα γιατι η μεγαλη θερμοκρασια μπορει να το κανει να ανοιξει η τρυπα πολυ.
Άβαταρ μέλους
simi
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 28 Νοέμ. 2014, 16:42
Τοποθεσία: ΞΑΝΘΗ
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ξανθη
Μηχανη: Nouva Simonelli
Μυλος: mazzer super jolly
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Το ψάχνω ακόμα.

Re: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΧΑΝΕς HX ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό xristospet21 » 14 Μάιος 2017, 13:23

Aυτη που πηρα ειναι απο καουτσουκ.Θα γινεται φανταζομαι ετσι?
Θα το ζεστανω σε ενα γκαζακι ή με αναπτηρα.
Θα παρω βεβαια και μια λιμα που λεει ο Δημητρης, να δοκιμασω και ετσι.
Βεβαια ημουν πολυ αισιοδοξος :jerking: οτι θα τα καταφερω με την μια και τωρα δεν εχω αλλη, αυτη που εχω καταστραφηκε.
Παρηγγειλα 4-5 να βρισκονται, ευτυχως ειναι φθηνες.
Άβαταρ μέλους
xristospet21
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 308
Εγγραφή: 27 Δεκ. 2016, 16:32
Ονομα: Χρήστος
Τοποθεσια: Αλεξανδρούπολη
Μηχανη: Izzo Alex Duetto IV
2η μηχανη: V60-Brewista Artisan
Μυλος: Woodsman's tAlΩs
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Natural

Re: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΧΑΝΕς HX ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό xristospet21 » 14 Μάιος 2017, 13:57

Oταν καταφερουμε και κανουμε αυτην την τρυπα...η ροη πως πρεπει να ειναι? Με δεδομενο οτι η τρυπα ειναι μικρη, το νερο ρεει ομαλα ή με υψηλη πιεση?
Άβαταρ μέλους
xristospet21
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 308
Εγγραφή: 27 Δεκ. 2016, 16:32
Ονομα: Χρήστος
Τοποθεσια: Αλεξανδρούπολη
Μηχανη: Izzo Alex Duetto IV
2η μηχανη: V60-Brewista Artisan
Μυλος: Woodsman's tAlΩs
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Natural

Re: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΧΑΝΕς HX ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 14 Μάιος 2017, 14:08

Τρεχει με πιεση και αν εχεις γυμνο τοτε πρεπει να βαλεις απο κατω κανα ποτητρι γιατι θα τα μουσκεψεις ολα.Αν εχεις κλειστρο με εκροεις τοτε δεν υπαρχει θεμα.Στο μανομετρο πρεπει να βλεπεις το λιγοτερο 7 bar.Η δουλεια θα γινει.Δεν κανουμε εκχυλιση εδω.Την θερμοκρασια απλωνουμε στα μεταλλα.
Επισης δεν πρεπει να υπαρχουν κοκκοι καφε στο γκρουπ απο την προηγουμενη εκχυλιση γιατι θα σου βουλωνουν την τρυπουλα.
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 2048
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 12:54
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Οδηγός αγοράς μηχανών Espresso

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot]

cron