Παιδια συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ο χρονος μου αυτον τον καιρο ειναι περιορισμενος ακομα και για το φορουμ.
Θα ηθελα να σας βοηθησω αλλα οπως ειπα και παραπανω δυστηχως εχω ανοιξει μετωπα που δεν μου επιτρεπουν να ασχοληθω περαιτερω με mods
Εννοειται βεβαια πως οτι βοηθεια χρειαστειτε μεσω του φορουμ απο εμενα θα την εχετε.Ανοιξτε ενα τοπικ εαν σας ενδιαφερει για τοποθετηση μανομετρων στην oscar και το συζηταμε εκει.
Αντωνη δεν χρειαζεται θαρρος για τετοιες ερωτησεις φιλε μου.Ειμαστε μια παρεα και εννοειται οτι οπου μπορουμε να βοηθησουμε θα το κανουμε.
Νικο το φυσιολογικο και το σωστο ειναι βεβαια οταν αναλαμβανει καποιος μια εργασια να πληρωθει για τον κοπο του και την γνωση του δεν το συζηταμε.
Καποτε εκανα ενα σκασμο αναβαθμισεις σε αλλο φορουμ με pid προθερμανσεις μανομετρα και δεν συμμαζευεται σε πολλα παιδια εντελως μα εντελως δωρεαν μεχρι που αρχισαν να μαζευονται σαν τις μελλισες στο μελι.Ειπα οτι δεν παει αλλο βεβαια ετσι και εκανα μερικες ακομα αναβαθμισεις με συμβολικη πληρωμη προκειμενου να μην συνεχιζω να ειμαι ο

του φορουμ.
Τοτε βρεθηκαν καποιοι (να μην τους χαρακτηρισω) που με κατηγορησαν για χρηματισμο και χρησιμοποιηση του φορουμ για ιδιον οφελος και αλλες τετοιες παπαριες.Εχω κρατησει print screen των τελειως συκοφαντικων και λασπολογικου τυπου δηλωσεων οι οποιες παρεπιμπτοντως τις καταπιαν αμασητες ολοι ακομα και αυτοι που ειχα βοηθησει τοτε.
Απο τοτε φανερα εκνευρισμενος προκειμενου να μην δινω δικαιωματα σε τετοιου ειδους υποκειμενα εχω σταματησει να κανω τετοιες επεμβασεις και εχω περιοριστει σε βοηθεια εαν καποιος παθει καμμια βλαβη που δυσκολευεται να την φερει εις περας.
Μετατροπες που ανεβαζω κατα καιρους εδω ειναι καθαρα χομπιστικες επεμβασεις τις οποιες εκανα για να παιξω η για την προκληση η για να πατσισω χρωστουμενα που ειχα.
Επισης υλικα εχω σταματησει να αγοραζω για τον οποιονδηποτε και εαν αναγκαστω να κανω καμμια επισκευη επιμενω να μου τα φερει ο ιδιος για να του τα βαλω για να μην κατηγορηθω και γι αυτα οτι βγαζω
Χομπιστικα λοιπον φορουμιστικα και ολοι αγαπημενοι και με διαφανεια.
Τα ακους GF;