Θα με ενδιέφερε πολύ να μου πείτε την γνώμη σας για αυτές τις μηχανές με μοχλό La pavoni που είναι τόσο γοητευτικές . Από ότι διάβασα μπορούν , με αρκετή εξάσκηση βέβαια , να κάνουν πολύ καλό αποτέλεσμα που συναγωνίζεται ακριβότερα μοντέλα . Όμως φαίνεται πως όπως λένε κάποιοι το πρόβλημα είναι στην σταθερότητα της απόδοσης μετά από το δεύτερο ( ή πρώτο ? ) φλυτζάνι , γιατί ανεβαίνει η θερμοκρασία στο θάλαμο εκχύλισης καθώς μειώνεται η ποσότητα νερού στο μπόιλερ . Ομως δεν υπάρχει τρόπος να ρίξουμε την θερμοκρασία του νερού ; Τελικά θα προτείνατε σε κάποιον μια τέτοια μηχανή ( ή μόνο σε κάποιο μαζοχιστή ας πούμε
? Βέβαια μιλάω για καθαρά οικιακή χρήση και παρασκευή 4- 6 φλυντζανιών ημερησίως