καλησπερα!!!δεν εκανες λαθος...εχω τον casadio md instantaneo ενα χρονο τωρα στην κατοχη μου!τον ειχα αγορασει στην τιμη των 220 ευρω μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση ενω πηγαινα για αγορα mazzer sj αλλα μωλης ειδα τον ογκο του τρομαξα λιγακι. δεν εχω εμπειρια με αλλους μυλους,εκτως ενος μικρου διαστηματος με ascaso i2
Δεν κανειs λαθος!!!το 2010 η cimbali σταματησε την παραγωγη του μυλου,αλλα μετα απο πιεση που της ασκηθηκε τον ξαναεβγαλε σε παραγωγη σε περιορισμενο αριθμο καθε χρονο,ο μυλος εμφανισιακα ειναι ακρηβως ο ιδιος με ελαχιστες διαφορες οπως το αυτοκολιτο σημα και η οθονη της δοσομετρησης που απο κοκκινη την εκανε μπλε!!!πληροφοριες γιαυτον τον μυλο βρησκεις μονο σε γερμανικα φορουμ επειδη κυκλοφορησε αρκετα στην Γερμανια http://www.bullonerosso.de/coffeegrinde ... -220v.html
Φίλε μου έχω μια εντύπωση πως στις κατηγορίες μυλων που κοιτάς είτε πάρεις το ceado είτε τον mxd διάφορα μεταξύ τους δεν θα δεις παραμονο σε θέματα ποιότητας κατασκευής ίσως. Ανώτερο πας σε κάτι με κωνικα μάλλον.
πραγματικα εντυπωσιακος μυλος.. ειδα μερικα review και βιντεο και ειναι πολυ ωραια κατασκευη η αφαιρεση του πανω μαχαιριου-φορεα.. πολυ ποιοτικος φαινεται και με 83mm μαχαιρια πολυ γρηγορος!!!