D.I.Y Dual boiler satureted group

Οι καλύτερες μηχανές DIY που κυκλοφορούν

D.I.Y Dual boiler satureted group

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 22 Φεβ. 2014, 21:35

Χαιρετω την παρεα.Θα εχουν περασει κανα δυο χρονια που εφτιαξα μια μηχανουλα στο φιλο μου τον κωστα konn4312 στο πλαισιο ανταλλαγης υπηρεσιων λογω κρισης :lol: Υπαρχει απο τοτε ενα βιντεακι και πιστευω οτι ειναι κριμα να μην υπαρχει στο φορουμ μας ετσι για να γουσταρουμε :mrgreen:
Οχι οτι δεν εχουμε προχωρησει απο τοτε ,αλλα η ταξιδιωτικη πορεια παντα ειναι χρησιμη ;)
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Regural Member

Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Re: D.I.Y Dual boiler satureted group

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Edesso » 22 Φεβ. 2014, 23:58

Πολυ καλή και εξαιρετικη δουλεια μπράβο :respect: , εχω μείνει :new_shocked: .
θα θέλα τα φώτα σου για το μπόιλερ, πως να το φτιάξω? τρώγομαι να το αλλάξω στη gaggia να φορέσω στο γκρουπ της ένα ίδιο σαν και αυτο. Ο ατμός δεν μ' ενδιαφέρει δεν το χρησιμοποιω καθόλου μόνο στην αφαλάτωση.
espresso junkie...
Άβαταρ μέλους
Edesso
Regural Member

Ονομα: Βασίλης
Τοποθεσια: Έδεσσα
Μηχανη: Espresso Baby DIY
2η μηχανη: V60/Bonavita
Μυλος: Compak K10
2ος Μυλος: porlex more steps
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: cup10 mokka

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 23 Φεβ. 2014, 01:14

Αγαπητε φιλε μου.Χιλια συγνωμη αλλα δεν μπορω να δωσω οδηγιες και αυτο πιστευω οτι μπορεις να το καταλαβεις καλυτερα διαβαζωντας την υπογραφη μου.Το παρελθον σε αλλους τοπους και χρονους με τετοιου ειδους καθοδηγησεις αποδειχτηκε ο καλυτερος συμβουλος ετσι ωστε να αποφευγω κακοτοπιες ειτε τυχαιες ειτε σκοπιμες ;)
Δυστηχως η εμπειρια μου με ορισμενους ηλεκτρονικους ανθρωπους και φυσικα προσωπα προερχομενα απο τους διαδυκτιακους τοπους ειναι πολυ κακη. :killmyself:
Ωστοσο σε λιγες μερουλες θα ανεβασω αναλυτικες φωτογραφιες απο την gaggia evolution που εχω μετατρεψει με χαλκινο μποιλερ ,solenoid και θερμομπλοκ για τον ατμο με δυο αντλιες και ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει η εμπνευση ετσι ωστε να δημιουργησεις και να μοιραστεις μαζι μας το δημιουργημα σου.
Ελπιζω ειλικρινα να με κατανοησεις και να μην σε πειραξει η σταση μου σε αυτο το θεμα.Επιθυμω δε να μην περιορισει αυτο τις ερωτησεις που θα ηθελες να κανεις και να εχουμε μια καλη συζητηση χωρις αυτη να μοιαζει με οδηγιες κατασκευης που θα μπορουσαν να βαλουν σε κινδυνο τον οποιονδηποτε. Ευχαριστω προκαταβολικως. :respect:
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Regural Member

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Edesso » 23 Φεβ. 2014, 09:29

Καλημερα Δημητρη, μην ανησυχείς και μην ζητας συγνώμη καταλαβαίνω απόλυτα και σέβομαι την θέση σου :respect: και γω παρασηρθηκα επειδη το στησες πάνω σε γκρουπ της gaggia.

Δυστηχως η εμπειρια μου με ορισμενους ηλεκτρονικους ανθρωπους και φυσικα προσωπα προερχομενα απο τους διαδυκτιακους τοπους ειναι πολυ κακη.

οπως επίσης καταλαβαίνω και το παραπάνω ;)
Περιμένω αναλυτικές φοτο και γω θα προσπαθήσω να εκμαιεύσω οσο το δυνατόν περισσότερα... :Yeah:
espresso junkie...
Άβαταρ μέλους
Edesso
Regural Member

Ονομα: Βασίλης
Τοποθεσια: Έδεσσα
Μηχανη: Espresso Baby DIY
2η μηχανη: V60/Bonavita
Μυλος: Compak K10
2ος Μυλος: porlex more steps
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: cup10 mokka

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 23 Φεβ. 2014, 12:11

Μην ανυσηχεις φιλε παντα υπαρχουν τροποι επικοινωνιας ;) Αν προσεξες στο παραπανω βιντεο δεν φαινεται το μποιλερ παρα μονο τυλιγμενο με μονωση.Τυχαιο;...Δεν νομιζω :lol:
Παντα θα υπαρχουν πραγματα και mods που θα μπορουσα να δημοσιευσω αλλα τωρα πια αυτο θα γινεται με φειδω.Οταν καποτε εδωσα το mods του preheating περιστρεφομενου σωληνα για πρωτη φορα στην ελλαδα και μαλιστα αναλυτικα ,εμφανιστηκαν τοτε καποια καλα παιδακια αναιρωντας την ιδεα μου επειδη την ειχε υλοποιησει καποιος αμερικανος νωριτερα απο μενα .Αν και ολο το mod ηταν καθαρα δικη μου ιδεα εμπνευσμενη απο λεβητες φυσικου αεριου(πραγμα που το ειχα αναφερει) κανεις τους δεν ελαβε υπο ψην οτι τις οδηγιες και την υποστηριξη στην ελλαδα τις εδωσα εγω και ετσι πριν ο κοκκορας λαλησει επροδοθην εις τριπλουν :lol:
Τερμα λοιπον τα δωρα του Αη-βασιλη εεε δημητρη ηθελα να πω :lol:
Οποιο παλληκαρι ενδιαφερεται να φτιαξει κατι και γουσταρει ,ειμαστε εδω με ολη την καλη διαθεση να του δωσουμε οτι θελει απο γνωσεις για να το καταφερει χωρις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ απολαβες(οπως ισχυριστηκαν καποια καθικια) :mad:
Υπαρχει πολυ ψωμι αγαπητε φιλε ακομα το οποιο δεν το κραταω μονο για μενα αλλα ουτε και θα το δωσω φορα παρτιδα στα ορνεα.
Χιλια συγνωμη για το ντελιριο αλλα ελπιζω και πιστευω οτι καταλαβαινεις πως δεν εχει σχεση με εσενα ολο αυτο.Απλως ξυπνησα οραξατος :lol:
Μολις κανω καποιες ρυθμισεις στα συννημενα θα σου στειλω καποιες φωτο με πμ (τις οποιες και θα δημοσιευσω αργοτερα)και θα βρουμε τον τροπο......... :Yeah:
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Regural Member

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό GSHunter » 27 Φεβ. 2014, 21:04

:respect: :respect: :respect:
RESPECT! για ακομα μια φορα αψογη στην πραμικρή λεπτομερεια, τυχεροι οσοι εχουν μηχανες σου !
Αλλα εκει που εμεινα χαζος ηταν στο λαμπακι της σταθμης του νερου :think: :think: :think: μεχρι και αυτο ρε αθεοφοβε :yourock:
Πρεπει να το συζητησουμε....

ΥΓ
καλα κανεις και δεν δινεις ολο το mod παντα και πανου θα υπαρχουν κουτοπονηροι εξυπνακιδες
Άβαταρ μέλους
GSHunter
New Member

Ονομα: Spiros
Τοποθεσια: Athens Ilion
Μηχανη: BFC Junior
Μυλος: Mazzer S. Joly
2ος Μυλος: Ascaso i steel
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Academia - Gourmet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Vasilis » 27 Φεβ. 2014, 23:06

Εχω μια mini classic που το boiler της νιωθει μοναξιες, και η αντλια της επισης.

Θελουν και αλλους φιλους παρεα

Τα βλεπω και σπαραζει η καρδια μου ετσι μονα τους.
Vasilis
Member

Ονομα: Βασιλης
Τοποθεσια: Κορινθος
Μηχανη: La Marzocco GS3
Μυλος: Baratza Sette 270W
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Taresso Tigrato

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 28 Φεβ. 2014, 00:36

Πιο καλη η μοναξιααααα.Φερνει αυτοστοχασμο και εσωτειρκη γνωση :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους