Ναι καλα.Αργεις χαρακτηριστικα ομως να το φτιαξεις.Αργεις. Σε μια συμπληρωματικη συνεχεια του mod ηθελα να πω οτι υπαρχει και η δυνατοτητα να συνδεθει με ενα σταθεροποιημενο τροφοδοτικο 1.5v και να αναβει μολις αναψει η μηχανη για να μην το δουλευετε με την μπατσρια του.Ομως στον αντιποδα το σταθεροποιημενο αυτο τροφοδοτικο θα πρεπει κατα πασα πιθανοτητα να κατασκευαστει με βαση καποιο LM 317 γιατι οσα βρηκα απο τα ετοιμα στο εμποριο μικρα και φτηνα ,ενω λενε οτι βγαζουν 1.5 v ,πανω στο χρονομετρο το οποιο ειναι παρα πολυ μικρο φορτιο, μετρουσαν 3 v με αποτελεσμα να φλιπαρει η οθονη του. Ωστοσο η μπαταρια του αντεχει παρα πολυ καιρο ,απλα για το must της ιστοριας το αναφερω ολο αυτο. Αλλoς τροπος εναρξης του με το αναμα της μηχανης οικονομικος ειναι να μεσολαβησει μεταξυ της μπαταριας και του χρονομετρου ενα ακομα ρελεδακι ,σαν το παραπανω του mod ,το οποιο θα παιρνει εντολη απο τον διακοπτη εναρξης της μηχανης και στην ουσια θα τροφοδοτειται με ρευμα μπαταριας το χρονομετρο με την εναρξη της μηχανης.
Tι να σου πω εγω μαστορα γι αυτα που ζητας;Εδω μαλλον ο goοglis θα δωσει τη λυση που ειναι πιο ειδικος απο μενα στα σκευη που αναφερεις.Οσο για τα χαπια σου σε πληροφορω οτι ακομα δεν εχει κατασκευαστει το χαπι που θα σε γλυτωσει απο ολα αυτα που θα σου συμβουν εδω μεσα που γραφτηκες. Τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα
Μετα απο την παρουσιαση αυτου του μοντ απο το Δημητρη μπηκα στην μπριζα και εγω να βαλω timer στη μηχανη μου και εφοσον timer υπηρχε,αγοραστηκαν και τα υπολοιπα υλικα και ξεκινησε η κατασκευη και τοποθετηση.Για την κατασκευη δεν υπαρχει λογος να πω κατι αφου ο Δημητρης ηταν αναλυτικοτατος και αλλωστε απο την καψα μου να το φτιαξω ξεχασα να τραβηξω φωτογραφιες! Για την τοποθετηση τωρα χρησιμοποιηθηκε μεταλικη γωνια:
η οποια ντυθηκε με θερμοσυστελλωμενο σωληνακι για να μη γδερνει το πλεξιγκλας της μηχανης αλλα και για να αποκτησει μαυρο χρωμα,δυο σε ενα!Μετα αφου ανοιξα μια τρυπα στο μανταλακι του timer μπηκε βιδα που ειχα απο κουτι υπολογιστη για να μπορω να την ξεβιδωνω με το χερι οταν χρειαστει!
Κατοπιν ανοιχτηκε μια καταληλη εσοχη στο καπακι της μηχανης για να περασει το καλωδιο και πλεον βιδωθηκε η γωνια-βαση στο καπακι της μηχανης
Και το αποτελεσμα:
Παρακατω και ενα βιντεο με τη λειτουργια στη μηχανη:
θελω να ευχαριστησω το Δημητρη για τις ιδεες που απλοχερα μοιραζεται μαζι μας .Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν το χορταινω,ανοιξε κλεισε εχω αδειασει δυο δοχεια μεχρι τωρα!!
Ρε πατεντιαρη.Ειχες δεν ειχες την εκανες την πατεντα σου τελικα.Μου αρεσει που σου ελεγα και ιδεες για το πως θα το στηριξεις πανω στην μηχανη Ξεχασα με ποιον ειχα να κανω. Συγχαρητηρια ...δειχνει πολυ ωραιο και μου εδωσε χαρα που ειδα μια υλοποιηση απο αυτο το modακι. Καλες χρονομετρησεις σου ευχομαι φιλε μου.