Μην ανυσηχεις φιλε παντα υπαρχουν τροποι επικοινωνιας

Αν προσεξες στο παραπανω βιντεο δεν φαινεται το μποιλερ παρα μονο τυλιγμενο με μονωση.Τυχαιο;...Δεν νομιζω
Παντα θα υπαρχουν πραγματα και mods που θα μπορουσα να δημοσιευσω αλλα τωρα πια αυτο θα γινεται με φειδω.Οταν καποτε εδωσα το mods του preheating περιστρεφομενου σωληνα για πρωτη φορα στην ελλαδα και μαλιστα αναλυτικα ,εμφανιστηκαν τοτε καποια καλα παιδακια αναιρωντας την ιδεα μου επειδη την ειχε υλοποιησει καποιος αμερικανος νωριτερα απο μενα .Αν και ολο το mod ηταν καθαρα δικη μου ιδεα εμπνευσμενη απο λεβητες φυσικου αεριου(πραγμα που το ειχα αναφερει) κανεις τους δεν ελαβε υπο ψην οτι τις οδηγιες και την υποστηριξη στην ελλαδα τις εδωσα εγω και ετσι πριν ο κοκκορας λαλησει επροδοθην εις τριπλουν
Τερμα λοιπον τα δωρα του Αη-βασιλη εεε δημητρη ηθελα να πω
Οποιο παλληκαρι ενδιαφερεται να φτιαξει κατι και γουσταρει ,ειμαστε εδω με ολη την καλη διαθεση να του δωσουμε οτι θελει απο γνωσεις για να το καταφερει χωρις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ απολαβες(οπως ισχυριστηκαν καποια καθικια)
Υπαρχει πολυ ψωμι αγαπητε φιλε ακομα το οποιο δεν το κραταω μονο για μενα αλλα ουτε και θα το δωσω φορα παρτιδα στα ορνεα.
Χιλια συγνωμη για το ντελιριο αλλα ελπιζω και πιστευω οτι καταλαβαινεις πως δεν εχει σχεση με εσενα ολο αυτο.Απλως ξυπνησα οραξατος
Μολις κανω καποιες ρυθμισεις στα συννημενα θα σου στειλω καποιες φωτο με πμ (τις οποιες και θα δημοσιευσω αργοτερα)και θα βρουμε τον τροπο.........