Καλησπερα και παλι στην παρεα
Λοιπον ενω ημουν ετοιμος να προχωρησω στο συγκεκριμενο mod διαβαζα απο εδω και απο εκει για να δω ακριβως πως το κανουμε και τι ακριβως διαμετρημα μουφα χρειαζομαι επεσα στο παρακατω βιντεο.
Με λιγα λογια λεει οτι οι επαγγελματικες μηχανες καλο ειναι να λειτουργουν με 9bar αλλα στις μικρες οικιακες καλο ειναι να μην πεφτουμε κατω απο 11bar επειδη εχουν τελειως διαφορετικες αντλιες.
Και τωρα δεν ξερω τι να κανω...Οι δικιες σας αποψεις??Μιας και εγω ειμαι καινουργιος στο αθλημα.
Τελικα ριχνουμε στο 9 ριχνουμε στο 11 η την αφηνουμε ετσι οπως ειναι??
Βεβαια υπαρχει και η επιλογη να εμπιστευτουμε την γευση μας και να αποφασισουμε που το θελουμε.Εγω αυριο θα κανω την μετατρπη στο group να δω τι πιεσεις εχω αλλα μετα τι κανουμε??Την γευστικη μου κριση δεν την εμπιστευομαι ακομα γιατι δεν εχω την καταλληλη εμπειρια αλλα ουτε speciality καφε τουλαχιστον μεχρι να μαθω καλα τον μυλο και την μηχανη.
(ΝΑΙ πηρα μυλο ascaso mini i2, καφε για την ωρα molinari 100% arabica)Αν και με τον μυλο εχω ενα θεματακι που θα λυθει με mod που εχω σκεφτει αλλα θα γραψω αλλο ποστ σχετικα με τον μυλο.
Ευχαριστω