Βασιλη ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες.Οπως καταλαβες με τα αγγλικα μου δεν μπορουσα να ξερω ποιο μαχαιρι περιστρεφεται και γι αυτο μιλησα επιφυλακτικα.
Δεν ξερω την υλοποιηση μηχανολογικα αλλα εφοσον γυρναει το εσωτερικο μαχαιρι τοτε ολα καλα.Αν τα καταφερε και με τον στατικο τοτε εχει πετυχει τον στοχο του.
Νικο δεν εννοω μεσω του μοτερ.Ισως δεν το αποσαφηνισα καλα.Μεσω των γραμμωσεων των μαχαιριων εννοω.Λιγοτερο επιθετικη αναρροφηση των κοκκων εννοω ,αλλα τοτε θα εχουν θεμα στατικου το οποιο θα πρεπει να λυσουν.
Βιντεακια φυσικα και θα ανεβασω αλλα οχι ενω ειναι μια κατασκευη με μεταλλα που στεκονται στον παγκο.Θα απογοητευτειτε ετσι
Σημερα μελετουσα με ποιο τροπο θα καταφερω να αποφορτισω στατικα τους κοκκους που πεφτουν μεσα στο καλαθι.Ενω δεν εχω στατικο μεσα στο μυλο, εχω μεσα στο καλαθι και κυριως με τους τελευταιους αλεσμενους κοκκους που πηδανε εξω σαν τους ψυλλους
Εχω υπερβολικααααα αφρατη αλεση και τα 19 γρ. δεν χωρανε καλα καλα μεσα στο καλαθι λογω αφρατοτητας.Ετσι λοιπον οταν γεμισει το καλαθι λερωνει λιγο γυρω γυρω καθως και εξω.Με ενα δαχτυλιδι που θα παρεχω εγω θα λυνεται το προβληματακι αυτο αλλα θα ηθελα να το αποφυγω τελειως.Οπως και με δυο σταγονες παλι αλλα ξερετε την αποψη μου γι αυτο
Εαν παλι την ωρα της αλεσης και οταν το καλαθι εχει γεμισει μεχρι την μεση το χτυπησω μια φορα τοτε θα χωρεσουν ολα και δεν εχουμε το φαινομενο.
Επισης το φαινομενο ειναι διαφορετικο σε σπιτι που απεχει ενα χιλιομετρο απο το εργαστηριο με καλυτερη γειωση και αναλογως την υγρασια της ατμοσφαιρας.Εκει δεν εχω σχεδον καθολου τετοιο προβλημα.Αν μπορεις βεβαια να το πεις προβλημα.
Τον χρονο αλεσης τον κρατησα πανω απο 10 εως και 14 δευτερα για 20 γρ. για γευστικους λογους.
Οσο πιο γρηγορο τον κανω τοσο εξαφανιζεται το θεμα του στατικου με δυσμενη γευστικα αποτελεσματα ομως Φλαταρει δηλ.
Θα σας δειξω πρωτιστως τα προβληματα και μετα τα θετικα,Δεν εχω προβλημα σε αυτο.
Ετσι κι αλλιως το τελικο προιον θα διαφοροποιηθει ολοκληρωτικα απο το πρωτοτυπο.
Αυτο που θελω επισης να αποφυγω ειναι να ριξω χρηματα στην εμφανιση και να ανεβει η τιμη του.Προτιμω το χρημα να πεσει σε επιμερους τμηματα που εχουν σχεση με την ακριβεια την στιβαροτητα και τελικως την αποτελασματικοτητα.
Αυτα.Καθε σχολιο οχι μονο ειναι δεκτο αλλα αφορμη για κουβεντα