Φιλοι μου χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας και ευχομαι οι ευχες σας να πιασουν τοπο.
Οι προσπαθειες ειναι προσανατολισμενες να βγει μεσα στο 2015 ο μυλος αλλα αυτο θα εξαρτηθει οπως ειπα απο ασταθμιτους παραγοντες.
Μιμη η αρχη μου δεν εχει γινει "απεναντι' οπως χαρακτηριστικα ειπες αλλα πολυ πιο πριν οταν παλευα μονος μου δονκιχωτικα να φερω αποτελεσματα με οδηγο την φαντασια και οχι τοσο το δυαδικτυο λογω της αγγλικης.
Το απεναντι οπως και το εδω ειναι ιντερνετικοι χωροι φιλοξενιας και απολαυσης παρειστικης παρεας ,ετσι ωστε να γουσταρουμε και να προχωραμε ολοι μαζι οσο μπορουμε.
Αν αυτο χαλασει ,τοτε εγω αποχωρω ,οπως και εκανα απο το απεναντι ερχομενος στο εδω και πηγαινοντας στο παραπερα αν χαλασει και το εδω
Αν δεν υπαρχει καποια καινοτομια που να μην θελω να αποκαλυφτει(για ευνοητους λογους), τοτε ευχαριστως θα δειχνω φασεις της κατασκευης οπως εκανα και παλιοτερα ειδικα μιας μηχανης.Ο μυλος ειναι αλλη ιστορια αρκετα πιο περιπλοκη απο οσο φαινεται και γι αυτο ειναι ενα μηχανημα καλυμενο ολο ,ετσι ωστε να φαινονται μονο τα απαραιτητα.
Παντως ξεφευγει αρκετα απο την πεπατημενη του τυπου ενα μοτερ με ενα μαχαιρι που γυρναει.Αν σκεφτεις οτι το περιβλημα ειναι απλη λαμαρινα τοτε μπορεις να καταλαβεις οτι τα 22 του κιλα εχουν να κανουν με το εσωτερικο του κυριως και πιστεψε με..το μοτερακι του ειναι ελαφρυ