Ωραία φαίνονται αλλά 200$ ??? Τρελή κοστολόγηση βασίζονται στην τρέλα του κάθε χομπίστα όμως κι αυτοί ακόμα που θα δώσουν τα 200$ θα καταλάβουν τη τόση διαφορά στο ποτήρι που θα πουν: χαλάλι τα 200 !!! ???
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεις διαφορα.Εχουμε μπερδεψει το διαφορετικο με το καλυτερο.Αναλογα τις ψυχολογικες μας αναγκες χαρακτηριζουμε κατι ως καλυτερο ή ως χειροτερο.Αυτο το καλαθι μπορει να ειναι καλυτερο.....δεν το ξερω.Διαφορετικο παντως ειναι σιγουρα.Θα εδινα 200 ευρω για κατι χειροπιαστα καλυτερο και οχι απλα διαφορετικο. Ενα καλυτερο pid π.χ στην μηχανη μου ή ενα καλυτερο μαχαιρι στο μυλο μου. Ο καθενας με τις αναγκες του και την τσεπη του.Την περιεργεια παντως την εχω απο τοτε που ειχα δει το καλαθι αυτο δεν το κρυβω.Εχουμε αναγκη για πραγματικα καλυτερα τετοια parts ειναι η αληθεια.Οι τιμες τους ομως.......
Πολύ ωραία η θεωρία αλλά €200 είναι ένα σεβαστό ποσό και δεν θεωρώ ότι θα δεις διαφορά που να τη δικαιολογεί (πέρα της ψυχολογικής). Όλο το research που έγινε θέλουν να το αποσβέσουν άμεσα;
Οκ, πολλά είναι υπερτιμημένα αλλά να έχουν και την αντίστοιχη υπόσταση.
Εργαστηριακές μετρήσεις μπορεί να μιλούν για υψηλότερο TDS το ίδιο υπόσχονται και τα καλαθάκια pullman αλλά το ζήτημα μάλλον είναι τι θα αντιληφθεί ένας κοινός ουρανίσκος και με τι μηχανή θα συνδυαστεί αυτό μάλλον μιας και τα χρήματα είναι αρκετά.
Όταν ο τρίτος της σύζυγος πέθανε, έγινε ξανθιά και θλιμμένη...( Όσκαρ Ουάιλντ)