Καλησπέρα στην παρέα
Βλέποντας κάπου στο νετ ότι βγήκανε καινούργια καλαθάκια για την Silvia μου http://www.pidsilvia.com/basket18.htm αμέσως τσέκαρα τι έχω εγώ στην κατοχή μου...
Το λοιπόν το μαμά καλαθάκι για 2πλό Espresso που μου ήρθε μαζί με την μηχανή είναι το 40-100-102 και έχει μια γραμμούλα χαραγμένη κάμποσο παραπάνω από τη μέση (sorry δε γνωρίζω πως λέγονται τα συγκεκριμένα, αν έχουν κάποια συγκεκριμένη ονομασία)
Μετά από προτροπή φίλων αγόρασα και το 2πλό 40-100-090 με τα ίδια χαρακτηριστικά του πιό πάνω αλλά με την διαφορά οτι είναι βαθύτερο και γράφει πάνω RANCILIO. Το συγκεκριμένο είναι το πλέον το βασικό μου καλαθάκι...
Το μαμά καλαθάκι 40-100-102 το έβαλα σε ένα συρτάρι και ποτέ δεν ξανασχολήθηκα μαζί του
Τώρα που έδωσα σημασία στα νούμερα που έχουν χαραγμένα... το μαμά καλαθάκι θεωρητικά ειναι ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ??? Τι συμβαίνει δε το καταλαβαίνω?
Για την ιστορία έχω και ένα 3πλό καλαθάκι που γράφει επίσης πάνω RANCILIO και έχει νούμερο 40-100-096 και το αγόρασα μαζί με το naked
Έχω μπερδευτεί ...
Αν θυμάμαι καλά η αγορά του 2πλού έγινε για να παίρνει περισσότερο καφέ , πράγμα που οι speciality το χρειάζονται ? Διορθώστε με αν κάνω λάθος
Αξίζει να αγοράσω αν βρω το ?καινούργιο"?
...τα καλαθακια τα εχουν αρκετα μαγαζια ..