Αισθανόμενος την ανάγκη να αναμετρηθώ με τα ιερά τέρατα του roasting, αποφάσισα να προχωρήσω στην απόκτηση του Ikawa Home, για τις 2 βδομάδες που μου μένουν στην Αθήνα.
Το ψηστήρι ήρθε σε 15 μέρες Ελλάδα από Αγγλία, μαζί με 3 κιλά καφέ διαφορετικής προέλευσης για δοκιμές, αφού πέρασε κανονικά τελωνείο (+290€ επιπλέον).
Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, ο χειρισμός του γίνεται πανεύκολα μέσα από το application που κατεβάζεις από το store του κινητού σου.
Αφού όλο το καλοκαίρι πήρα κάποιες συμβουλές από έναν πολύ καλό roaster στην Κέρκυρα, κατάλαβα ότι οι αρχές ψησίματος σε κανονικά επαγγελματικά ψηστήρια είναι αρκετά διαφορετικές σε σχέση με ένα bed fluid roaster.
Επισυνάπτω μερικά μικρά βιντεάκια για μια πρώτη εντύπωση.
Γενικά τα πρώτα καφεδάκια που έχω πιεί είναι ενθαρυντικά καλά.