Δυστυχως η Bezzera του Περπινια ταξιδευει αλλου..χαχα
To live I had to make myself more than what I was, to forge myself into a weapon. I am returning not the boy who was shipwrecked, but the man who will bring justice to those who have poisoned my city.
Aντε και καλο χειμωνα σε μας τους καπουτσινοπνιχτες.Θα το παραδεχτω .......ειμαι ντεφορμε με φαγανε τα φρεντο αλλα δεν πρεπει να δειχνουμε μονο τα καλα μας αλλα και τα μετρια μας Αρχιζει η προπονηση και γι αυτο βαζω αυτη τη φωτο προκειμενου να δουμε αν θα βελτιωθουμε καθολου μεσα στο χειμωνα μιας και ο ανταγωνισμος εδω μεσα ειναι πολυ σκληρος και κραταει καλα
Γουατεμαλα απο το kaya και γαλα ροδοπη φουλ λιπαρα με διπλο εσπρεσσο στα 55ml και 35 δευτερα
Κρατα καλα...ερχομαι με αγριες διαθεσεις στα παιχνιδια γαλακτος...
To live I had to make myself more than what I was, to forge myself into a weapon. I am returning not the boy who was shipwrecked, but the man who will bring justice to those who have poisoned my city.
Εμμμ ..... αυτο φοβαμαι...Αλλα που θα παει.....Θα πω στο νοικαρη μου να με εκπαιδευσει δωρεαν και θα του χαρισω 2 νοικια Τι διαλα.Πρωταθλητης το 2012 ειναι.. δεν θα μου μαθει κατι καλο;
Δεν ειν κακο..δεν ειν κακο.Πραγματι ειδικα η πρωτη μοιαζει με μηλο.Αντε και στο αχλαδι σου ευχομαι. Στο τελος θα γινεις ειδικος στα οπωροκηπευτικα και θα χρειαστει να σου ανοιξουμε δικο σου τοπικ Εγω μηλο παντως ...δεν...εχω καταφερει.
Χυσε λίγο γάλα στην πλευρά του φλυτζανιου και μετά χωρίς να σταματήσεις την εκχύλιση τοποθέτησε την γαλατιερα 2-3 εκατοστά πιο μπροστά και κράτα την εκεί μέχρι να γεμίσει το φλιτζάνι Ελπίζω να έγινα κατανοητός