Τελικα αφού μετρησα και ξαναμετρησα δεν..Δεν βγαιναν τα κουκια οποτε άφησα τελικά την ιδεα για auber. Παρηγγειλα απο ali. Pid XMT7100 SSR 25A DA SSR 10A AA αυτό που μου πρότεινε ο Δημήτρης. Thermocouple k-type.Θα βγει η βίδα και θα μπει σε M4 σπείρωμα. Και κουτάκι 65χ40χ110.Αν χωρέσει θα προτιμούσα να βάλω τα ssr μέσα. Οπότε σε λιγες μέρες..Θα χρειαστω βοήθεια!
Νομιζω οτι αυτο ειναι το pid που ειχε παρει και ο loizos και του εχει βγει παλικαρι τοσα χρονια. Ολοιδιο με το auber ειναι και δεν αποκλειεται να παιρνει τετοια η auber και να βαζει τη φιρμα της επανω. Καλως να σου ερθουν και καλες εργασιες. Ευχαριστουμε για τα λινκς.
Espressomail! Παρελαβα σημερα,σε 9 μερες,αψογος ο κινεζος! Ποιοτητα εξαρτηαματων,συσκευασια,αψογα! Τα ssr μου φαινονται πιο ποιτικα απο κατι που ειχε σετ ενα rex που ειχα αγορασει απο ebay. Το κουτι αλουμινιου πολυ καλο ,αλλα μου φαινεται λιγο μεγαλο.Βρηκα και κατι απο Ελλαδα θα δω. Στο tc εβγαλα την μ6 και θα βαλω brass m 4 ωστε να μπει στη θεση του υπαρχοντος θερμοστατη. Εκει που επαθα πλακα ειναι με το xmt!Απιστευτα μικρο,χωραει στην παλαμη και ποιοτητα απιστευτη! Φτανει να δουμε αν δουλευουν κι αν εχω παρει τα σωστα! Καλωδια,ακροδεκτες ολα οκ!Καλωδια πηρα και 1μμ και 1.5μμ τι να χρησιμοποιησω?? Ολα καλα!Ωππ κατι ξεχασα!!Τι συνδεω με τι???Μαστορα???Βοηθεια παρακαλω οποτε κι αν μπορεσεις!!!