Δίνεται μαζί και μία φλάτζα γκρουπ καινούρια καθώς και η βαλβίδα που κλείνει το ατμό καθώς το αγόρασα αλλά δεν χρειάστηκε να τοποθετηθεί ποτέ αφού κλείνει κανονικά με μία στροφή.
Ο μύλος είναι La san Marco 90 αγορασμένος μεταχειρσμένος από σαντουϊτσάδικο φίλου που έκλεισε πριν δυο χρόνια οπότε αν και παλιός έχει πολύ λίγη χρήση για επαγγελματικός. Έγινε καθαρισμός και μπήκαν καινούρια μαχαίρια. Τον χρησιμοποιώ σαν single dose για αυτό έχω βγάλει το πλαστικό πάνω από το τούνελ και δεν έχω κανένα παράπονο, εφόσον καθαρίζετε το τουνελ με ένα βουρτσάκι κάθε φορά δεν κρατάει πάνω από γραμμάριο μέσα. Η μέρα με τη νύχτα σε διαφορά με τον ascaso i2 που είχα πριν. Στα δύο χρόνια που τον έχω πρέπει να έχει κόψει περίπου 25 κιλά καφέ.
Ο λόγος που τα δίνω είναι ότι πιάνουν αρκετό χώρο στην κουζίνα και καθώς είμαι ο μόνος που πίνω καφέ πλέον, θέλω να πάω σε κάτι πιο μαζεμένο καθώς πίνω 2 καπουτσίνο την ημέρα.

Δίνονται μαζί στα 450 ευρώ ή χωριστά 400 η μηχανή καφέ και 80 ο κόφτης. Είναι σε άριστη κατάσταση και τα δύο. Τα μεταφορικά το συζητάμε ανάλογα την περιοχή καθώς είμαι Κρήτη αλλά μπορώ να κανονίσω κάτι οικονομικό για την αποστολή.