Ας δούμε τον διανομέα:
Πανέμορφος, πολύ βαρύς και.... έτοιμος για χρήση:
Οι βελτιώσεις που προσφέρει είναι ως προς την υγιεινή , καθότι όπως και να το κάνουμε ο προηγούμενος της μαμάς Gaggia ήταν αλουμινένιος με συνέπεια να διαβρώνεται και να απολαμβάνουμε "αλουμινένια καλούδια" μαζί με τον καφέ μας. Πέραν τούτου όμως επειδή η μάζα του είναι πιο πυκνή (γι' αυτό και αισθητά βαρύτερος) ναι μεν μεγαλώνει ο χρόνος προθέρμανσης της μηχανής μερικά λεπτά αλλά κατά την διάρκεια της εκχύλισης βελτιώνεται η θερμοκρασιακή σταθερότητα. Προσωπικά στην δικιά μου μηχανή σε μία εκχύλιση των 32sec στα 60ml έχω απόκλιση, πτώση περίπου 0,5 βαθμούς Κελσίου ενώ πριν έφτανε και τον 1,5 βαθμό. (Μην βασιστείτε στις δικές μου θερμοκρασιακές αποκλίσεις μιας που η δικιά μου μηχανή έχει αρκετές μετατροπές, σε εσάς ίσως να αποδίδει διαφορετικά, είτε καλύτερα είτε όχι). Τέλος μου μείωσε κατά περίπου μισό γραμμάριο την χωρητικότητα του καλαθιού (basket) κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο μιας και πλέον μπορώ να κάνω εκχυλίσεις ακόμη και με 15gr

Όπως βλέπεται στις φωτογραφίες η κατανομή του νερού είναι άψογη, ακόμα και με την "μαμά" σίτα. Μόλις λοιπόν μου απομείνουν μερικά αργύρια στην άκρη, θα αγοράσω και την Ims Competition σίτα