Ανεβαίνοντας την Βασιλέως Γεωργίου στο Χαλάνδρι και περνώντας τη Γεωργίου Παπανδρέου κάθετα στο δεύτερο στενό της Αγιας παρασκευής είναι η Θουκυδίδου στο αριθμό 3 είναι το NOMAD.Ένα μαγαζί third wave coffee shops θα το έλεγα αφού έχει όλο το πακέτο για υτον τον χαρακτηρισμό,δεν υπερβάλω μια βόλτα θα σας πείσει.Ο χώρος όμορφα διακοσμημένος και με ένα ποδήλατο στον τοίχο(είναι της μοδός το ποδήλατο χε χε) έχει και έξω τραπεζάκια για να πιεις το καφεδάκι σου.Μια synesso hydra(μαύρη) και 2 Mazzer robur(μαύρα και αυτά) δεσπόζουν στον πάγκο μέχρι και ο μπαρίστα μαύρα φοράει .γεια σου ρε Παναγιώτη
Πίσω από τον πάγκο και στο βάθος δεξιά είναι το ψηστήρι πίσω από μια τζαμαρία σε ξεχωριστό χώρο και από τύχη πέτυχα και τον ψήστη παλιός γνώριμος για μένα και γνωστός στο χώρο του καφέ θα λεγα χε χε.
Ο Αλέξανδρος φουκης λοιπόν η ψυχή του project ένα πολύ φιλικό και σεμνό παιδί που σου μιλάει με τρελό πάθος για τον καφέ και για την δουλειά του.Δοκίμασα το bled του μαγαζιού και ένα costa rica τον las lajas ο όποιος είχε μια μέτρια οξύτητα και έβγαζε και λίγο μήλο μου άρεσε ιδιαίτερα.Το Μαγαζί έχει και cocktails αν δεν θες καφέ άλλα ήταν νωρίς για να δοκιμάσω.
Έχει και retail για να πάρεις καφέ για το σπίτι ,εννοείται όταν θα παραγγείλετε ο barista θα σας έχει και το χαρτάκι με τα στοιχεία του καφέ.Φεύγοντας ο Παναγιώτης μου έδωσε gold brew να πιω δεν έχω να πω κάτι άλλο μόνο μπράβο ρε φουκη δεν υπάρχει πουθενά αυτό που έχεις βγάλει στον gold drip μόνο αν το δοκιμάσετε θα καταλάβατε τι εννοώ.