Δεν ειναι μια η ηλεκροβαλβιδα αλλα δυο και τις βαλανε προκειμενου να ελεγχει ηλεκτρονικα ο απλος χρηστης την αλλαγη απο δικτυο σε τανκ και αντιστροφα.
Μπηκε ετσι προφανως για λογους μαρκετινγκ ετσι ωστε να διαθετει η μηχανη ενα ηλεκτρονικο προσον που δεν εχουν οι υπολοιπες.
Το αν αυτο δεν εξυπηρετει τις επιθυμιες καποιων βαρεμενων σαν κι εμας ,που ψαχνουμε με το παρατεταμενο preinfusion να διορθωσουμε τις παρασκευαστικες μας ατελειες ,αυτο πραγματι δεν το σκεφτηκε η rocket.
Οσο για το mod που σκεφτηκες θα σου πω πως η μηχανη σου εχει καποια εγγυηση η οποια εχει καποιους ορους για να ισχυει.
Το να ρωτας τον τεχνικο της εταιριας που αντιπροσωπευει την μηχανη το πως θα υλοποιησει ενα mod που παραβιαζει τους ορους της εγγυησης ενω ειναι υπευθηνος να εντοπιζει τετοιες επεμβασεις αυτο μαλλον μοιαζει καπως παραδοξο ....δεν νομιζεις;
Ωστοσο ειναι μια ωραια ιδεα αλλα μαλλον λιγο δυσκολη στην υλοποιηση της γιατι πρεπει να βρεθει τροπος να ξεγελαστει το προγραμμα ετσι ωστε να μην βλεπει ως προβλημα την απωλεια των ηλεκτροβαλβιδων.
Δεν το εχω σκεφτει για προφανεις λογους μιας και δεν την εχω εγω αυτη τη μηχανη ετσι ωστε να ειμαι αμμεσα εμπλεκομενος αλλα σιγουρα μπορει να γινει.
Καλημερα.