)Απλως συμβαινει το εξης.Ειχα καταφερει με τη classic να παιρνω αυτο ακριβως που ηθελα και σε καφε και σε αφρογαλα,με ευκολια σε καθημερινη βαση μετα απο διαβασμα,μοντιφιες ,προσπαθεια και πολυ μερακι....φυσικα χρειαστηκαν 4 μηνες αφου ηδη ειχα γευτει ΤΗΝ πικριλα και ΤΗΝ ξινιλα στο μεγαλειο τους.Καταφερα λοιπον τις αναγραφομενες επιγευσεις στις συσκευασιες να τις εχω πλεον στην ακρη της γλωσσας μου...Τωρα απλως περιμενα ολα να ειναι πιο απλα και ευκολα με αναβαθμισμενο εξοπλισμο..αλλα...ξανα απο την αρχη...διαβασμα,ερωτησεις(χαζες πολλες φορες) και μονιμα το router ανοιχτο με αρχικη σελιδα εκκινησης το coffeeheat.gr........Δεν με πειραζει καθολου γιατι ξυραφιαζω το μυαλο μου βαζοντας με ο Δημητρης να ξαναμοντιφιασω την classic,να ηρεμω απαγγελοντας ποιηση ο Γιωργος,να ονειρευομαι μπριζολες απο τα χερακια του Κωστα και να μην αγχωνομαι με την κριση βλεποντας το ψυγειο του Νικου γεματο απο γαλα λεγοντας μου με τον τροπο του ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(μηπως εχεις ελλειψη ασβεστιου,λογω οστεοπορωσης και οχι μερακι για latte?????ψαξε το..).Ετσι λοιπον ετοιμαστητε......για πολλες χαζες ερωτησεις....στην περιπτωση μου ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ δεν ισχυει.Η εμπειρια σας σιγουρα θα βοηθησει.
.Προχωρα δυνατα,ολα θα γινουν 
G.F. έγραψε:
Τόσα χρόνια πως μάθαμε που δεν είχαμε VST - IMS κ.α. Παίζαμε με κανόνες ή πειραματιζόμασταν ?
G.F. έγραψε:Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι σε καλαθάκι που έχεις μάθει να χρησιμοποιείς η διαφορά από το VST είναι μικρή! Υπάρχει διαφορά αλλά είναι μικρή που να δικαιολογεί αυτή τη διαφορά τιμής μεταξύ καλαθιών!
G.F. έγραψε:Μπορώ να έχω άριστο αποτέλεσμα με 9.5γρ και με 12γρ απλό είναι. Όσο το ψάχνεις τόσο θα βρίσκεις διαφορετικούς τρόπους να παίρνεις πάντοτε αυτό που θέλεις και αυτό είναι το μαγικό με τον καφέ!

Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη