Καλημέρα
Εγω απ αυτό κατάλαβα οτι δεν μπορεί να λειτουργήσει με το δοχείο,λάθος κατάλαβα

woodsman43 έγραψε:Οντως πρεπει να πας για κατι αλλο αν δεν εισαι διατεθειμενος να διαβασεις πολυ καλυτερα το πως δουλευουν οι τεχνολογιες ετσι ωστε να μην κανεις αστοχη αγορα.
σε παρακαλώ βοήθα 
δεν επιτρεπει την συνδεση στο δικτυοwoodsman43 έγραψε:Οχι.Λαθος καταλαβες.Η μηχανη δουλευει κανονικα νε το δοχειο νερου.
Οντως πρεπει να πας για κατι αλλο αν δεν εισαι διατεθειμενος να διαβασεις πολυ καλυτερα το πως δουλευουν οι τεχνολογιες ετσι ωστε να μην κανεις αστοχη αγορα.

DiMiTRi έγραψε:woodsman43 έγραψε:Οχι.Λαθος καταλαβες.Η μηχανη δουλευει κανονικα νε το δοχειο νερου.
Οντως πρεπει να πας για κατι αλλο αν δεν εισαι διατεθειμενος να διαβασεις πολυ καλυτερα το πως δουλευουν οι τεχνολογιες ετσι ωστε να μην κανεις αστοχη αγορα.
Κύριε Κώστα επειδή και η ανάρτηση σας στην εν λόγω αγγελία αλλά καί το σχόλιο του κυρίου woodsman ο οποίος επιμελήθηκε την μετατροπή της μηχανής με θίγουν και υποβιβάζουν την νοημοσύνη μου αποφασίστε εσείς πρώτοι τί κάνει και τί όχι η μηχανή και μετά θα βρείτε τη ησυχία σας και δεν θα σας κουράζουμε με ερωτήσεις.
Ισως είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι τόσο χάλια που έκανα εγγραφή σε forum τέτοια επίθεση δεν έχω ξανά συναντήσει.
Καλό σας βράδυ δεν θα σας ξανά ενοχλήσω
Επιστροφή στο Οδηγός αγοράς μηχανών Espresso
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη