Γεια σας και παλι,
Ο mazzer sj αγοραστηκε και τον περιμενω στο τελος της εβδομαδας και ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση οπως μου το υποσχεθηκαν, θα προχωρησω στον καθαρισμο του και στα προτεινομενα απο το forum mods και μετα οι δοκιμες με τη saeco 8323 που εχω τωρα στα χερια μου.
Να το παρουμε απο την αρχη για μηχανη τωρα αφου βρηκαμε τον μυλο.
Αυτες τις μερες εχω διαβασει οσο δεν εχω διαβασει για τις εξετασεις του σχολειου πριν απο παρα πολλα χρονια.
Τη μηχανη τη θελω για 2 εσπρεσακια την ημερα και αντε κανα δυο fredo τη βδομαδα, ακομα δεν εχω ασχοληθει με αφρογαλα που ισως να προκυψει στο μελλον απο κανενα τη βδομαδα.
Δεν θα ηθελα καμια τεραστια μηχανη γιατι η

θα βαρεσει στο τελος.
Το ποσο τελικα για την μηχανη μπορει να φτασει και τα 700-800 ευρο για ενα specialty espresso οπως τον περιεγραψε ο Δημητρης στο δευτερο ποστ αυτου του νηματος.
Δεν θα ηθελα να παρω μηχανη που θα πρεπει σωνει και καλα για να πιω τον παραπανω καφε

να της βαλω μετα την αγορα της τα pid και τα υπολοιπα mod και ο λογος ειναι οτι δεν θελω να ρισκαρω απο την ξανθη να κανω καποια

και να τρεχω να στελνω την μηχανη για επισκευη.
Πολυ καλες οι Ε61 συμφωνα με τα οσα διαβασα και ομορφες και το πιο συμαντικο οτι συγχωρει λαθη πρωταρηδων αλλα με τις τιμες που εχουν μονο για μεταχειρισμενη αν εχει καποιος προσφερωμαι να θυσιαστω!!!
Ειδα και αυτες που μου προτεινατε σε παραπανω ποστ, ascaso uno , lelit, oscar simonelli.
Πηρα τον Gianni στο electros.it μπας και μου κανει καλυτερη τιμη αλλα δεν .... , μου δινει επιπλεον ενα ταμπερ 20 ευρο μαζι με την κοκκινη oscar που τα εχει ολα στην τιμη των 735 ευρο + 25 μεταφορικα.
Επισης ειδα και την bezzera unica pid στα 899 ευρο παλι απο το electros.it,
Τι λετε???