καλησπερα στην παρεα!! σημερα το πρωι εφεραν στο μαγαζι μια fiorenzato για ενα μικροσερβις στα γκρουπ κ στις βανες του ατμου..οντως το χρειαζοντανε γιατι εχανε συνεχεια απο τις εκτονωσεις λογο φθαρμενων λαστιχων!!!παραθετω μερικες φωτο της μηχανης,κ ενα βιντεακι απο δοκιμαστικη εκχυ ληση,ο καφες αρκετο καιρο ανοιχτος,αλλα την δουλεια του την εκανε,για γρηγορα
Πολυ ωραια ευγε.Μια ερωτηση μονο ηθελα να σου κανω σχετικα με τη θεση του λεβιε.Τον βλεπω σε οριζοντια θεση και σαν να μην κανει ολη την κινηση του σωστα.Νομιζω οτι η θεση του ειναι κατω και η ολοκληρωση της κινησης γινεται με το λεβιε να κοιταει προς τα πανω.Υπαρχει κατι που μου διαφευγει; Eχει καποια ιδιαιτεροτητα το συγκεκριμενο group;
Υ.Γ.Κωστα αν θελεις κανε resize τις φωτο σου πριν τις ανεβασεις στο φορουμ σε αναλυση κατα προτιμηση 800χ600.
δημητρη ετσι ηρθε απο το εργοστασιο απο τι μου ειπε κ ο ιδιωτης που την εχει ,γιατι τον ρωτησα αν την εχει ξανανοιξει κανεις!!!την κοιταξα μηπως ειχε γινει καμια κουλαμαρα αλλα τελικα δεν καθονταν ο λεβιες σε αλλη θεση λογο του αξονα μεσα!! αν αλλαζα θεση στο χερουλι δεν ακουμπαγε το διακοπτακι μετα απο οτι κοιταξα στο διαδυκτιο πολλες fiorenzato ετσι βγαζουν τα γκρουπ τους!!!
Βασικα μπορει και να υπαρχει λογος που ειναι ετσι.. Στη δικη μου αν βαλεις δυο μεγαλες κουπες διπλα διπλα οταν εχεις το διπλο σπουτ ο λεβιες για να κατεβει βρισκει στη δεξια κουπα..δεν κατεβαινει.. Μπορει και να ειναι αυτος οσκοπος της θεσης..