Να ευλογησω λιγο τα γενια μου (αν και δεν εχω

) πραγμα που σπανιως κανω για κατασκευες μου ομως εχω μια αισθηση οτι με αυτη την κατασκευη το δικαιουμαι.
Εχουμε και λεμε.
Παθητικο συστημα ψυξης το οποιο στην πραξη εδειξε ενα πραγμα και μονο.Οτι ο καφες δεν ζεσταινεται με τιποτα.Χλυαρος μετα απο συνεχεις αλεσεις περιπου 100 δοσεων των 20 γρ.
Παροιμιωδης ομοιομορφια στην κατανομη μεσα στο μπασκετ η οποια δεν απαιτει leveling απο τον χρηστη.
Ανυπαρκτη κατακρατηση.Δεν χρειαζεται καθαρισμα μετα απο αλλαγη καφε.
Τα μαχαιρια που επελεξα ειναι τα 71 χιλ του robur σε πολυ χαμηλοτερες στροφες απο οτι του robur αυξανοντας λιγο το χρονο αλεσης σε 7 δευτερα για 20 γρ αλλα με αποτελεσμα στο φλυτζανι αδιαμφισβητητο.
Ανυπαρκτος στατικος ηλεκτρισμος στο μπασκετ.Ουτε και στο χωρο αλεσης εννοειται.Μια απαλη πουδρα στην εξοδο των μαχαιριων μονο πραγμα φυσιολογικοτατο.
Λογω του οτι δεν υπαρχει χωρος που να κατακρατειται καφες η αλεση grintz θα καθαρισει τα μαχαιρια τελειως χωρις υπολειματα πουθενα.
Δουλευει ειτε με προζυγισμενη δοση ειτε με γεματο hoper ριχνωντας με μεγαλη σταθεροτητα την επιθυμητη δοση απλα και ξεκουραστα.
Αρνητικα.
Δεν ταιριαζει σε κλειστρα περαν των 58μμ γιατι θελει ανακατασκευη και η διχαλα και η κατανομη και το τουνελ αλεσης.
Εξωφρενικη τιμη πωλησης για τον οικιακο χρηστη εαν βεβαια εβγαινε στην αγορα.
Βαρος 22κιλα αν και αυτο δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο.
Η χρηση του αποτελει εθισμο και αποτελει σοβαρο εμποδιο για επιστροφη σε αλλον κοινο μυλο
Τα γευστικα αποτελεσματα γεφυρωνουν ελαχιστα τις δυο σχολες conical vs flat.
Aυτα...δεν βρισκω αλλα αρνητικα