από ότι ειχα διαβάσει στο net λέγαν πως είναι μεγαλύτερης αντοχής και πως πιθανόν να μεταφέρουν λιγότερη θερμότητα στον καφέ από τον μύλο
EDIT: Έδωσε την απάντηση ο Δημητρης ( woodsman43) παραπάνω οποτε ότι είχα διαβάσει ισχύει
βγαίνουν γνήσια αλλα από τιμή είναι φαρμάκι 180 euro είναι η φθηνότερη που είχα βρει στο ebay και σε ένα αγγλικό eshop τα είχα βρει 225 λίρες, με τις τιμές που είδα δεν το έψαξα ποιο πολύ!
http://www.mazzer.com/scheda-macine.asp?id=FMA0T151B/QQQΣτη περιγραφή λέει
Plane geometry . Ideal for any mixture of coffee .
Millstones special steel coated titanium ( PVD ) . Provide durability much higher than the traditional ones
Κάτι άλλο σχετικό με τον στατικό ηλεκτρισμό
Σήμερα δοκίμασα με μπουκάλι πλαστικό και όταν άρχισε να πέφτει ο καφές στο πορταφιλτερ άρχισε αμέσως να φεύγει προς όλες τις κατεuθισεις έγινε στον πάγκο ένα χάος!
με τον σωλήνα που έχει όταν αλέθω κατευθειαν στο πορταφιλτερ από μια ποσότητα και μετά αρχίζει να φαίνεται στατικός ηλεκτρισμος και ελάχιστη ποσότητα πεφτει κάτω μια μικρη ποσοτητα καφέ κολλάει εξωτερικά στο σωλήνα σαν να είναι μαγνήτης
Ο μονος τρόπος που δεν έχω καθόλου στατικό ηλεκτρισμό είμαι να πιάνω στο λαμάκι ένα χάρτινο ποτήρι έτσι δεν κολλάει τίποτα στον σωλήνα αλλα ούτε στα τοιχώματα του ποτηριού και 2 φορες που το μέτρησα έχει κατακράτηση 1 gr αν καθαρίσω και το tunnel με πινέλο έχω την ιδια ποσότητα που έβαλα