woodsman43 έγραψε:Θα το πω μια και καλη με επιστημονικο ορο

βαθια τεκμηριωμενο και χωρις βεβαια να εννοω εσενα αλλα αυτα τα περι νερου στους κοκκους.
ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Αν εχεις αρ@#$α το λυνεις μια και καλη το ζητημα και βγαζεις σωστο προιον στην αγορα.Αυτα τα κολπακια τα ξερω κι εγω και με αυτο το κολπακι δεν εχω στατικο αλλα δεν θεωρω οτι ετσι εχω φτιαξει κατι σωστο.
.
Αυτοι πραγματικα δεν καταλαβαινω πως τους πουλανε και μαλιστα για ενα τσουβαλι λεφτα εχωντας και το θρασος να σου λενε παρε νερο και κανε το μυλο σου γλαστρα.
Καλησπερα φιλοι μου.Αποψε ειμαι πολυ χαρουμενος και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το γεγονος οτι μετα απο δυο χρονια κατασκευαστικων δοκιμων με πανω απο 7 διαφορετικα μικρα μυλαρακια πρωτοτυπα επιτελους καταφερα να κατασκευασω ενα μικρο μυλο για οικιακη χρηση on demand καθετης αλεσης τυπου sette χωρις στατικο καθολου στο χωρο αλεσης καθως και στο funel.
Kαι ενω τον στατικο τον ειχα λυσει στους μεγαλους μυλους μου δεν μπορουσα με τιποτα να το καταφερω σε εναν μικρο μυλο για οικιακη χρηση καθαρα.
Σκοπος μου ειναι ενας μυλος καθετης αλεσης που να εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ μοτερ κωνικα μικρα μαχαιρια ascaso καλους χρονους αλεσης αθορυβη λειτουργια στιβαρη κατασκευη χωρις συμβιβασμους στα εξαρτηματα του καθαρα για οικιακη σοβαρη χρηση.
Ο λογος που τα θελω ολα αυτα βεβαια ειναι γιατι σκοπευω να σας τον διαθεσω το συντομοτερο δυνατον προς αγορα μεσα απο τις σελιδες του φορουμ.Αυτη τη φορα ομως και αποφασιστικα το εχω παρει αλλα και εφικτο ειναι τωρα πια.Θελω με την αγορα του να τελειωσει το θεμα μυλος για οποιον τον αποκτησει.
Θα ανοιξω ενα νεο νημα παρουσιασης του πρωτοτυπου μυλου αφου τον ντυσω οπως οπως με καποιο κουστουμι και θα προσπαθησουμε μαζι να βελτιωσουμε και το αισθητικο μερος του με τα σχολια σας αλλα και οτι αλλο βλεπετε οτι χρηζει αλλαγων.
Ελπιζω σε μια τετοια βοηθεια ειλικρινα.
woodsman43 έγραψε:Οι μεγαλοι μου μυλοι δεν εχουν τετοια προβληματα και γι αυτο βρισκονται σε μαγαζια και δουλευουν.Αν ειχαν τετοια θεματα θα τους θεωρουσα αποτυχημενους και θα τους κραταγα στο υπογειο
Καθοριστικο λογο για την υλοποιση αυτου του προτζεκτ ειναι οτι εδω και λιγους μηνες καταφερα να βγω επιτελους απο αυτο το υπογειο και σε ενα εργαστηριακι 16 τετραγωνικων καλα στημενο η ευκολια κατασκευων απογειωθηκε.