Φιλε Arrow αυτο ακριβως που εγραψες εννουσα και εγω γραφοντας "καφεδες για αρχαριους" και γιαυτο εβαλα τα ".." επειδη ειναι δυσκολο να αποδωσεις σωστα τον γραπτο λογο. Ποσο δυσκολο ειναι για εσας τους εμπειρους σε αυτο το χομπι να προτεινετε καποιους "ευκολους καφεδες" για 'αρχαριους" ????
Φιλε mymenhir1971 δεν χρειαζετε καμια πυροσβεση γιατι για μενα τα forum αυτο το νοημα εχουν, μεσα απο την κουβεντα στο τελος να βγαινει το πολυποθητο, και ναι αυτο που ζητησα ειναι αυτο που μου προτεινεις την δικια σου εμπειρια οπου θα την "ζυγισω" μαζι με τον υπολοιπων αν την δωσουν για να διαλεξω και να αρχισω το ταξιδι οπως εγραψε και αλλος φιλος του forum.
Φιλε woodsman43 για μενα ουτε λαμψη δεν ειναι και πραγματικα δεν εχω καταλαβει απο που γεννηθηκε αυτη η εντυπωση, (ισως πιεζοντας σας για καποιες απαντησεις??

) Εσεις οι παλαιοτεροι ειστε σε αλλο επιπεδο απο εμας τους νεοτερους που θελουμε τα "φωτα" σας για να μπουμε και εμεις σε αυτο το γευστικο ταξιδι που εσεις ειστε πολυ καιρο με αρκετη εμπειρια, θυμηθειτε οτι ολοι εσεις καποτε εισασταν σαν εμας και με τον καιρο επειδη αγαπησατε αυτο για το οποιο συζηταμε θελησατε να μεταφερετε αυτη τη γνωση και εμπειρια που αποκτησατε σε εμας τους νεοτερους μεσα απο αυτο το μεσο που λεγεται forum, και ναι μην μου πειτε οτι ολα αυτα που ρωταμε δεν τα ρωτησατε και εσεις? κανενας δεν γεννηθηκε εχοντας αυτες τις γνωσεις στο DNA του?
Φιλε G.F. συμφωνω απολυτα μαζι σου, ειδικα η παρομοιωση με τα λαστιχα ειναι πολυ πετυχημενη γιατι το πρωτο πραγμα που μαθαινει κανεις ειναι να οδηγη Σωστα με ασφαλεια και να εχει σωστα συντηρημενο το οχημα του και πανω απο ολα να ξερει να οδηγει ειτε εχει Ferrari ειτε Seat. Δεν καταλαβαινω αυτο που λες να μην δωθει επεκταση, τι εγινε ρε παλικαρια που δεν καταλαβα????? που ειναι το προβλημα???
Αν πραγματι εχω δημιουργησει καποιο προβλημα η εχω προσβαλει καποιον και δεν το εχω καταλαβει ζηταω συγνωμη γιατι η μονη προθεση που ειχα και εχω ειναι να μαθω να κανω σωστο καφε γιαυτο και εγινε μελος αυτης της ωραιας παρεας γιατι μου αρεσει παρα πολυ ο καφες.
Ρωταω συνεχως πολλες φορες και βλακειες γιατι δεν γνωριζω και η ζωη μου εμαθε οτι "ρωτωντας παει καποιος στην πολη".